OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Τριφυλίας: “Deal” Λεβεντάκη με Παναγιωτοπούλου και Ανδρινόπουλο για Αντιδημάρχους

Αυτό που από πολύ νωρίς, ήδη μετά την α’ Κυριακή των εκλογών στο Δήμο Τριφυλίας, κυκλοφορούσε ως φημολογία, επισημοποιείται, καθώς, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, κλείνει deal μοιρασιάς έμμισθων θέσεων αντιδημάρχων με διορισμό μελών των παρατάξεων της Χάιδως Παναγιωτοπούλου και του Στάθη Ανδρινόπουλου από το δήμαρχο Τριφυλίας, Γιώργο Λεβεντάκη.

Η οριστικοποίηση, που συζητείται αυτές τις μέρες, σύμφωνα πάντα με το tharrosnews.gr, δεν έχει να κάνει με τη συμφωνία, η οποία είναι δεδομένη από τους επικεφαλής της τρίτης και της πέμπτης παράταξης του Δ.Σ. Τριφυλίας για το διορισμό των ιδίων ή μελών των παρατάξεών τους ως αντιδημάρχων, αλλά με το σε πόσες – τελικά – έμμισθες θέσεις αντιδημάρχων και, κυρίως, με ποιες αρμοδιότητες θα τους διορίσει κ. Λεβεντάκης.

«Ο κ. Λεβεντάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συναντηθεί κι έχει συζητήσει με τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου και τον Στάθη Ανδρινόπουλο, πιθανώς και με άλλους που δεν έχει γίνει γνωστό, το ενδεχόμενο σύμπραξης των παρατάξεών τους, ώστε να καταστεί εφικτό να διοριστούν από το δήμαρχο Τριφυλίας σε θέση ευθύνης, όμως τίποτα δεν έχει “κλειδώσει”.

Η κα Παναγιωτοπούλου φέρεται να επιθυμεί να διοριστεί σε θέση ευθύνης, αλλά, παράλληλα, φέρεται να θέτει στο τραπέζι της συζήτησης-διαπραγμάτευσης την κατάληψη περισσότερων της μιας έμμισθων θέσεων για λογαριασμό της παράταξής της. Την ίδια στιγμή δε θεωρείται ως δεδομένο ότι διαθέτει στην παράταξή της την απαιτούμενη πλειοψηφία για σύμπραξη με την παράταξη του κ. Λεβεντάκη, ώστε να λογίζονται ως “ενιαία παράταξη” του δημάρχου, χάνοντας την αυτοτέλειά της στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ και στελέχη-υποψήφιοι του συνδυασμού της εκφράζουν δημόσια τη διαφωνία τους για το ενδεχόμενο σύμπραξης με την παράταξη του κ. Λεβεντάκη.

Ο κ. Λεβεντάκης, σύμφωνα πάντα με το tharrosnews.gr, φέρεται πως δε θα έλεγε “όχι” σε σύμπραξη με διορισμό, όμως μόνο της ιδίας σε θέση ευθύνης αντιδημάρχου και πέραν αυτής ουδενός.

Στον κ. Ανδρινόπουλο φέρεται να προτάθηκε από τον κ. Λεβεντάκη η θέση του προέδρου του Δ.Σ. Τριφυλίας, κάτι που ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε, κάνοντας αντιπρόταση. Πάντως, παρά τις συζητήσεις Λεβεντάκη με Παναγιωτοπούλου και Ανδρινόπουλο, τίθεται εν αμφιβόλω εάν τελικά “ευδοκιμήσει” σύμπραξη των παρατάξεων των τελευταίων με την παράταξη του νέου δημάρχου Τριφυλίας. Και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι, τελικά, θα γίνει σύμπραξη των προαναφερθέντων με την παράταξη Λεβεντάκη, αφού, ως φέρεται, υπάρχουν “αγκάθια”», αναφέραμε συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ του δημοσιεύθηκε στο «Θ» την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice