OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Εμ. Ιωαννίδης στο OTAVOICE: «Πιστεύω πως ο Λ. Κυρίζογλου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ»

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης αποκλειστικά στην κάμερα του OTAVOICE.

Επίσκεψη στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης ο οποίος ξεναγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης και είδε από κοντά όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρουσίαζαν το κάθε ένα.

Φυσικά έκανε και μια στάση στο περίπτερο του OTAVOICE και αναφέρθηκε σε ένα θέμα που είναι στην επικαιρότητα και μονοπωλεί μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Φυσικά, αναφερόμαστε στο νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, έχει βάλει πλώρη για… δήμαρχος των δημάρχων της χώρας μας και το κλίμα είναι αρκετά θετικό στους κόλπους των αυτοδιοικητικών, στο δρόμο για το χρίσμα της προεδρίας της ΚΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας είναι αναμφίβολα ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο και το γεγονός ότι εκλέχτηκε για 5η συνεχόμενη φορά Δήμαρχος αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του κ. Κυρίζογλου και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανάληψη της προεδρίας της ΚΕΔΕ από τον Δήμαρχο του.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice