OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Λάμπρος Μίχος συζητά με τους δημότες της Αγίας Βαρβάρας, για την διαμόρφωση χώρων στις γειτονιές

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Σάββατο 28/9/2019,  η συζήτηση των Δημοτών με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας,  κ. Λάμπρο Μίχο,  η οποία είχε ως θέμα την διαμόρφωση των δύο οικοπέδων που βρίσκονται απέναντι από την Πλατεία Ελευθερίας (Λίθος), στην Άνω Αγία Βαρβάρα.

Στα οικόπεδα αυτά προβλέπεται να γίνουν  φυλασσόμενοι χώροι άθλησης υπό την εποπτεία γυμναστών κατά τις ώρες λειτουργίας τους. Ο σχεδιασμός προβλέπει την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής  και  μπασκετών.  Ο Δήμαρχος, μετά την τοποθέτησή του, άκουσε τις προτάσεις των κατοίκων και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει στον σχεδιασμό του έργου κάποιες από αυτές: όπως  την τοποθέτηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις  και παιδικής μπασκέτας.  Διαβεβαίωσε ότι το έργο θα τηρεί όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο προδιαγραφές ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις κατοικίες που συνορεύουν με τις, υπό ανέγερση, αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Επίσης ο κ. Μίχος , αναφέρθηκε στην προσπάθεια που  καταβάλλεται  από την νέα Δημοτική αρχή (Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και τον ίδιο) αλλά και από τους εργαζόμενους,  για την επίλυση θεμάτων:   καθαριότητας,  αρτιότητας των σχολικών εγκαταστάσεων,  ομαλής λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών (χωρίς αποκλεισμούς βρεφών και νηπίων),  διευθέτησης συγκοινωνιακών προβλημάτων και μέριμνας για τον περιορισμό της παραβατικότητας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρος Μίχος, τηρώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για διαφάνεια και ενημέρωση των κατοίκων για τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής, προσκάλεσε τους Δημότες την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου,  ημέρα εορτασμού της μνήμης, όπως χαρακτηριστικά είπε, του Οσίου Παταπίου, να παρευρεθούν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» όπου θα πραγματοποιηθεί ένας πρώτος απολογισμός  του μέχρι τότε  Δημοτικού Έργου.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice