OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συμφωνία συνεργασίας Κυρίζογλου-Παπαστεργίου για την ΚΕΔΕ

Σε κοινό ψηφοδέλτιο θα κατέβουν στις διαδικασίες εκλογής νέας διοίκησης στην ΚΕΔΕ οι δυο διεκδικητές της προεδρίας Λάζαρος Κυρίζογλου και Δημήτρης Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σε συνάντηση που είχαν στην Πειραιώς πριν λίγο οι δυο αυτοδιοικητικοί με τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Στεργίου και τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρο Σταθούλη κατέληξαν για χάρη της ενότητας, όπως ανέφεραν, να κατέλθουν σε κοινό ψηφοδέλτιο.

Η εξέλιξη αυτή αλλάζει το σκηνικό και δημιουργεί μια δυναμική στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας η οποία έχει καταφέρει να ελέγχει το μεγαλύτερο τμήμα των εκλεγμένων στελεχών του πρώτου βαθμού της αυτοδιοίκησης. Οι δυο διεκδικητές συμφώνησαν μέσα από διαδικασίες διαλόγου και συνεργασίας να καταλήξουν στο σχήμα που θα ηγηθεί στην ΚΕΔΕ την επόμενη μέρα. Όπως μας ανέφεραν πηγές της Πειραιώς, η εξέλιξη αυτή είναι απολύτως ικανοποιητική και εκπληρώνει τον αρχικό στόχο για μια ενιαία και δυναμική εκπροσώπηση της παράταξης  στο κεντρικό όργανο της αυτοδιοίκησης.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η αλήθεια για τον καθαρισμό των σχολείων

otavoice

Μεν. Μποκέας: Να αποδοθεί στο Δήμο Μαλεβιζίου αυτό που του αναλογεί

otavoice

Η απάντηση του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας στην Λαϊκή Συσπείρωση

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: “Κομβικός ο ρόλος των εργαζομένων στα Ιόνια Νησιά για την ανάπτυξή τους”

otavoice

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice