OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στη δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Όλους τους συμμετέχοντες στην ποδηλατική δράση της Περιφέρειας Αττικής  “Ποδηλατούμε ενωμένοι για το κλίμα” η οποία συμπεριλάμβανε 14 δημαρχεία της Βόρειας Αττικής και διαδρομή 54χλμ , υποδέχθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος κ. Ξένος Μανιατογιάννης.

Στην υποδοχή η οποία έγινε στον κήπο του Δημαρχείου, ήταν παρόντες η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Αθηνών, κα Λουκία Κεφαλογιάννη η οποία συνόδευε τους ποδηλάτες, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, κ. Κώστας Βαφειάδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών, κ. Αλέξης Μαυραγάνης και ο κ. Αλέκος Κοντομάρης της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων.

Στη συνάντηση η κ. Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Βόρειο Άξονα και κυρίως για την πόλη των Βριλησσίων, ενώ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μελέτη του Δήμου για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που έχει αναπτυχθεί και προβλέπεται η επέκτασή του στα Βριλήσσια και τόνισε οτι «θα συνεχίσουμε να είμαστε πρεσβευτές του εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης και βιώσιμων πρακτικών υπέρ του περιβάλλοντος».

 

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων: «Όχι στις θηριώδεις ανεμογεννήτριες μέσα στον πατραϊκό κόλπο»

otavoice

Ο πατέρας του 19χρονου στο ΔΣ Κασσάνδρας: “Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί μου”

otavoice

Ο Δ. Κατερίνης διοργανώνει Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης

otavoice

Ολοκληρώνεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

ΚΕΔΕ: Ξεκίνησαν από τα Γιάννενα οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: «Θα μπούμε μπροστά, να κουρελιάσουμε άδικους νόμους και απειλές»

otavoice