OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Παλλήνης ζητά η Ραχήλ Μακρή

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Άλλη Πόλη» Ραχήλ Μακρή κάλεσε τον Δήμαρχο Παλλήνης να συγκαλέσει συνάντηση των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την υπόθεση που ταλανίζει τον Δήμο 4 χρόνια και έχει υποστεί υλική ζημιά περίπου 700.000 ευρώ και να τεθεί θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Το ζήτημα προς συζήτηση σχετίζεται με την εκδίκαση της υπόθεσης της πυρκαγιάς του Δημαρχείου το 2015 με την κ. Μακρή να τονίζει σε σχετική της ανακοίνωση: «η αναζήτηση ευθυνών και η αποκατάσταση των ζημιών από όσους ευθύνονται, είναι υποχρέωση και επιτακτικό καθήκον όλων μας, που οι δημότες όρισαν να προασπιζόμαστε τα χρήματα τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Άλλη Πόλη»:

“Κατόπιν της αίτησης που κατέθεσε σήμερα προς τον Δήμαρχο Παλλήνης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρκούλιας Δημήτριος σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης της πυρκαγιάς του Δημαρχείου το 2015 και ως Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Άλλη Πόλη» και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, καλώ τον Δήμαρχο άμεσα να συγκαλέσει συνάντηση των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την υπόθεση που ταλανίζει τον Δήμο 4 χρόνια και έχει υποστεί υλική ζημιά περίπου 700.000 ευρώ και να τεθεί θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής. 

Η αναζήτηση ευθυνών και η αποκατάσταση των ζημιών από όσους ευθύνονται, είναι υποχρέωση και επιτακτικό καθήκον όλων μας, που οι δημότες όρισαν να προασπιζόμαστε τα χρήματα τους. 

Η παράταξή μας θα παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης και θα σταθεί απέναντι σε κάθε είδους προσπάθεια συγκάλυψης του θέματος”.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice