OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Καρυστινός: «Θα θεσπίσουμε διαφανή κριτήρια αναφορικά με την παραχώρηση ανοιχτών και κλειστών γηπέδων με γνώμονα το συμφέρον συλλόγων και πολιτών»

Αναβρασμός επικράτησε στον Δήμο Διονύσου έπειτα από την ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας στο γήπεδο που βρίσκεται στο «Κόκκινο Χωράφι», στη Δροσιά που ούτε λίγο, ούτε πολύ, απαγόρευε τους πολίτες να γυμνάζονται!

Ωστόσο ο Αντιδήμαρχος παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού & κοινωνικής πολιτικής Νίκος Καρυστινός, τοποθετήθηκε δημόσια επί του θέματος και υπογράμμισε πως ουδέποτε ο Δήμος Διονύσου προέβη σε ανάρτηση ανακοίνωσης στο γήπεδο, με ώρες επιτρεπόμενης προσέλευσης για τους δημότες. Παράλληλα διευκρίνισε πως η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας, δεν είναι σε γνώση του και δεν εκφράζει την πολιτική που επιθυμεί να χαράξει η δημοτική αρχή.

Η “ανακοίνωση” που είχε αναρτηθεί έκανε γνωστές τις ώρες χρησιμοποίησης του “Κόκκινου χωραφιού” στην Δροσιά για το κοινό, τις καθημερινές το πρωί από τις 8.00 έως τις 16:00 και τα Σαββατοκύριακα, από τις 18:30 ως τις 23:30, γεγονός που προκάλεσε και την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών!

Πλέον άπαντες βρίσκονται στην αναζήτηση του υπαίτιου αυτής της αναστάτωσης που προκλήθηκε στην περιοχή. Γιατί δεν είναι μόνο το ότι χρησιμοποίησε αυθαίρετα το σύμβολο του Δήμου Διονύσου στην σχετική ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας αλλά προχώρησε και σε μια ψευδή, πληροφόρηση, όπως τονίζει η Δημοτική Αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου για την είσοδο δημοτών στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο «Κόκκινο Χωράφι»:

«Με αφορμή ανάρτηση στον ηλεκτρονικό τύπο καθώς και σε κάποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι δήθεν ο Δήμος Διονύσου απαγόρευσε την είσοδο δημοτών στο γήπεδο που βρίσκεται στο «Κόκκινο Χωράφι», στη Δροσιά, η διοίκηση του Δήμου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού & κοινωνικής πολιτικής Νίκος Καρυστινός, διευκρινίζουν ότι:

  • Ουδέποτε ο Δήμος Διονύσου προέβη σε ανάρτηση ανακοίνωσης στο γήπεδο, με ώρες επιτρεπόμενης προσέλευσης για τους δημότες. Η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας, δεν είναι σε γνώση του αρμόδιου αντιδημάρχου και δεν εκφράζει την πολιτική που επιθυμεί να χαράξει η δημοτική αρχή.
  • Αδιαπραγμάτευτη αρχή της διοίκησης του Δήμου, αποτελεί η εξασφάλιση της απρόσκοπτης χρήσης των γηπέδων τόσο από τους συλλόγους (αθλητικούς ή άλλους) που δρουν στην περιοχή, όσο και από όλους τους δημότες μας οι οποίοι έχουν αναφαίρετο δικαίωμα στην άθληση.
  • Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, η διοίκηση θα φροντίσει να θεσπιστούν διαφανή κριτήρια αναφορικά με την παραχώρηση όλων των ανοιχτών και κλειστών γηπέδων που βρίσκονται εντός του Δήμου Διονύσου, με γνώμονα το κοινό συμφέρον συλλόγων και πολιτών».

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice