OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στη Γορτυνία ο Προκόπης Παυλόπουλος – Τι είπε ο δήμαρχος Στάθης Κούλης

Τον δήμο Γορτυνίας επισκέφτηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος , μετά από πρόσκληση του δημάρχου Ευστάθιου Κούλη.

Με αφορμή την παρουσία του, ο  ανώτατος πολιτειακός παράγοντας, στις επετειακές εκδηλώσεις της Άλωσης στην Τρίπολη , ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του δημάρχου της Γορτυνίας και βρέθηκε στην κοινότητα του  Ελληνικού όπου είχε μια θερμή συνάντηση με τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη και φίλους.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στην προσφώνηση του ο δήμαρχος Ευστάθιος Κούλης , ο ΠτΔ έλκει καταγωγή από την περιοχή και συγκεκριμένα από τα ιστορικά Λαγκάδια (που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του δημάρχου)  και τον τιμά η προσωπική φιλία που διατηρεί μαζί του επί σειρά ετών. “Η Γορτυνία έχει πάντα για εσάς μια ανοιχτή πρόσκληση είτε σαν ΠτΔ , είτε σαν πρόσωπο , σας έχει ανακηρύξει επίτιμο δημότη και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που η αρχή της δημοτικής αρχής , συνδυάζεται με την παρουσίας σας”, είπε ο δήμαρχος.

Ένα συλλεκτικό λεύκωμα για το Κρυφό Σχολειό ήταν το συμβολικό δώρο που έκανε ο δήμαρχος Γορτυνίας , στον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο ΠτΔ, ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή , επεσήμανε ότι ο τόπος αυτός έχει βγάλει σπουδαίες προσωπικότητες και ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στη δημοτική αρχή.

Στην συνάντηση παρευρέθει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Boρίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ   ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Σχετικά Άρθρα

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice

Π.Μανούρης: “Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας”

otavoice