OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στον δήμαρχο Γορτυνίας Στάθη Κούλη, οι γονείς των μαθητών της Δημητσάνας.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμαρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη , στην επιθυμία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δημητσάνας να έχουν μια συνάντηση μαζί του , για να του εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους  συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο για να μιλήσουμε για καίρια ζητήματα που αφορούν το σχολείο και τα παιδιά μας! Σε ένα πολύ ευχάριστο και θετικό κλίμα ο κ. Δήμαρχος Ευστάθιος Κούλης, μας υποδέχθηκε στο γραφείο του όπου άκουσε με προσοχή και κουβεντιάσαμε τα προβλήματα που αφορούν το σχολείο μας!

Όπως μας επισήμανε ο δήμαρχος Γορτυνίας , αποτελεί προτεραιότητα του η στήριξη του εκπαιδευτικού συστήματος στη διοικητική του περιφέρεια  , ειδικά σε ένα δήμο που πρέπει να κρατήσει ζωντανά τα σχολεία και να παρέχει στα παιδιά τις καλύτερες συνθήκες μάθησης. Είμαι σε επαφή με το Υπουργείο Παιδείας και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για δώσουμε τις λύσεις που χρειάζονται αλλά και για να αναβαθμίσουμε το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα, στα σχολεία του δήμου μας.

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για επαγγελματική κατάρτιση

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice