OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμος Κόνιτσας στη 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Κόνιτσας φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 στη Θεσσαλονίκη 8-10 Νοεμβρίου 2019. Η εκπροσώπηση του Δήμου υλοποιήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Αριστείδη Λαζογιάννη και τον κ. Δημήτρη Λαζογιάννη μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κόνιτσας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, έγινε παρουσίαση της Κόνιτσας και της ευρύτερης περιοχής και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες τουρισμού από την Γερμανία, τη Δανία, την Ελβετία, τις ΗΠΑ, την Κύπρο και τη Ρουμανία με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, καθώς και την αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Ηπείρου, και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τουρισμού κ. Ηλία Γκαρτζονίκα και την υπεύθυνη της εταιρείας διαφημιστικής προβολής της Ηπείρου κ. Αρετή Στασινού. Ευελπιστούμε ότι με την πολύτιμη αρωγή της Περιφέρειας Ηπείρου και με στοχευμένες κινήσεις, θα επιτευχθεί η προβολή του Δήμου Κόνιτσας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice