OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Συνεδριάζει σήμερα (30/11) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Υπό την προεδρία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, συνεδριάζει σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 το μεσημέρι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12.00’ το μεσημέρι, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (Μεσογείων 15, Αθήνα). Η συνεδρίαση θα είναι η πρώτη μετά τη σύσταση του νέου ΔΣ, λίγες μέρες μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που είχε ως μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη συγκρότησή του σε σώμα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας επί 23 ψηφισάντων να λαμβάνει 22 θετικές ψήφους (και ένα λευκό ψηφοδέλτιο) και να εκλέγεται πρόεδρος της ΕΝΠΕ με με ευρεία συναίνεση.

Θυμίζουμε πως Α΄ αντιπροέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη ο Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής με 20 ψήφους, Β΄ αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, περιφερειάρχης Ηπείρου με 22 ψήφους, στη θέση του γενικού γραμματέα εξελέγη ο Ιωάννης Γιώργος, αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με 21 ψήφους, ενώ για το αξίωμα του ταμία εξελέγη ο Χρήστος Μιχαλάκης, αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων με 22 ψήφους.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Νέας Ιωνίας: Διοργανώνει εκδήλωση ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

otavoice

Συνεργασία Δ. Μετεώρων-TERRA THESSALIA για την υποστήριξη χωριών

otavoice

Η ΠΔΕ κατά της εγκατάστασης υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο

otavoice

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice