OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Το OTAVOICE στη Θεσσαλονίκη στις εκλογές ανάδειξης Συμβουλίων της ΠΕΔ-ΚΜ

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο συνεργάτης του OTAVOICE, Βασίλης Περδικίδης και παρακολουθεί τις διαδικασίες εκλογής του νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την ημερήσια διάταξη και τις τοποθετήσεις του απερχόμενου προέδρου Λάζαρου Κυρίζογλου και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Επίσης τοποθετήθηκαν ο υποψήφιος πρόεδρος , δήμαρχος Πυλαία – Χορτιάτη Καιτεζίδης Ιγνάτιος , που αναμένεται να είναι ο νικητής των εκλογών , ο δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης  και ο Βασίλης Ζησάκος από την Ανεξάρτητη Κίνηση. Αυτή την ώρα οι εκλέκτορες ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα και θα ακολουθήσει η διαλογή των ψηφοδελτίων.

Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο έμπειρος αυτοδιοικητικός και Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος.

Κατά την ψηφοφορία προηγούνται οι εκλέκτορες της περιφέρειας για ευνόητους λόγους και θα ακολουθήσουν αυτοί του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ο συνεργάτης του OTAVOICE Βασίλης Περδικίδης με τον υποψήφιο πρόεδρο ΠΕΔ-ΚΜ δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη κ. Καιτετζίδη Ιγνάτιο και τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη.

Τα συγχαρητήρια της Γενικής Συνέλευσης απέσπασε ο οικοδεσπότης δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας για την άψογη οργάνωση της διαδικασίας εκλογής.

Εικόνες από την διαδικασία ψηφοφορίας , υπό την προεδρία στην Εφορευτική Επιτροπή του Χάρη Αηδονόπουλου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου δήλωσε στη Γενική Συνέλευση ότι: «Μετά τη λήξη της δημοτικής περιόδου 2014-2019 σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και την τιμή που μου κάνατε να ηγηθώ ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων μας στην Κεντρική Μακεδονία. Η Αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος της συνεργασίας, της συνάντησης, του διαλόγου. Με το πνεύμα αυτό πορευθήκαμε πέντε χρόνια. Συνεχίσαμε το σημαντικό έργο το οποίο παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση της ΠΕΔ-ΚΜ και το αναπτύξαμε περαιτέρω. Καταστήσαμε την ΠΕΔ-ΚΜ γνωστή σ’ ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ακόμη και στο τελευταίο χωριό. Φροντίσαμε να καταξιωθεί ως θεσμός στο σύνολο της Αυτοδιοίκησης της χώρας μας»

Σχετικά Άρθρα

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice

Π.Μανούρης: “Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας”

otavoice