OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Γραμμή Επικοινωνίας Δήμοι Παραπόνα

Χωρίς μπασκέτες 15 ημέρες το μοναδικό κλειστό στα Βριλήσσια- Πλήρης αδράνεια

Εκτός λειτουργίας οι μπασκέτες στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων  , ψάχνουν επί  15 μέρες να βρούν οι ανευθυνουπέυθυνοι  ανταλλακτικό. Χωρίς γήπεδο οι ομάδες καλαθοσφαίρισης της πόλης , μιας και δεν διαθέτει άλλη κλειστή αθλητική εγκατάσταση.

Το κόστος αποκατάστασης με νέες μπασκέτες μικρό αλλά η αδράνεια του Αθλητικού Οργανισμού των Βρειλήσσίων διεκδικεί να μπει στα ρεκόρ Γκίνες. Άχρωμη, ανύπαρκτη , αναποφάσιστη, ανεπαρκής και δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας. Στην ίδια ρότα και η δημοτική αρχή και το ανεπαρκές δημοτικό συμβούλιο, που απλά παραατηρεί σαν θεατής τον κατηφορικό δρόμο.

Την ίδια ώρα στα κοινωνικά δίκτυα  έχει στηθεί  δημόσια διαβούλευση αν ο δήμος έχει 20-25 χιλιάρικα να τις αντικαταστάσει ή αν θα πρέπει να βρεθεί  χορηγός (;.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή κοινωνία το πρόβλημα θα είχε αποκατασταθεί χθες…. στα Βριλήσσια των αναποφάσιστων και πολυτάλαντων αυτοδιοικητικών θα περάσουν 2-3 μήνες και η βασική αθλητική δομή της πόλης ( μια και μοναδική) θα συνεχίσει να υπολειτουργεί. Όπως υπολειτουργούν και άλλες εγκαταλελειμμένες αθλητικές δομές. Όπως ρήμαξε το αθλητικό κέντρο στην Μητροπούλου. Κάθε μέρα και χειρότερα. Η μιζέρια σε όλο της το μεγαλείο.

Μπέλτσος Θανάσης Δημότης Βριλησσίων

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice