OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

«Ζωγράφου Ώρα για δουλειά»: Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη!

Η παράταξη «Ζωγράφου ώρα για δουλειά» του Δημάρχου Βασίλη Θώδα δεν άφησε ασχολίαστη την στήριξη του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στην εντελώς αντίθετη ιδεολογικά παράταξη της Τίνας Καφατσάκη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή είναι η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η διοίκηση του Δήμου μας έχει συγκροτηθεί ως γνωστόν από σύμπραξη παρατάξεων, αλλά όπως αποκαλύπτεται συμπράξεις και μάλιστα ουσιαστικές γίνονται και αλλού.

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος φερόμενος ιπποτικά προς την Τίνα Καφατσάκη και την προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ δημοτική παράταξή της, «Μαζί για την Πόλη μας», δεν κατέβασε υποψηφίους της παράταξής του για την εκπροσώπηση στην ΠΕΔΑ και στη σχετική ψηφοφορία στήριξε τους υποψηφίους της κυρίας Καφατσάκη. Στόχος να βοηθήσει τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να εκλέξει δύο έδρες.

Το προεκλογικό φλερτ μεταξύ των παρατάξεων του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και της Τίνας Καφατσάκη, εξελίσσεται πλέον σε ανοιχτό πολιτικό γάμο και το επόμενο βήμα θα είναι, ίσως, να ανταποδώσει η κυρία Καφατσάκη βοηθώντας τον κύριο Αγγελόπουλο να εκλεγεί στον ΣΠΑΥ, στον οποίο έχει ήδη θητεύσει και που προφανώς συνεχίζει να τον ενδιαφέρει. Κοντός ψαλμός.

Εξάλλου, η διαφαινόμενη στροφή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου προς τα αριστερά επιβεβαιώνεται και από τη στήριξη του προς το ψήφισμα των εργαζομένων στον Δήμο με το οποίο ζητείται η κατάργηση του άρθρου 178 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους να χρησιμοποιούν και ιδιώτες στην καθαριότητα αν προκύπτει ανάγκη.

Μένει να διαπιστωθεί αν η αγαστή πολιτική συνεργασία οδηγήσει και σε κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές, οπότε ο κ. Αγγελόπουλος μπορεί να μετονομάσει την παράταξή του από «Ζωγράφου Μπροστά» σε «Ζωγράφου Λοξά Αριστερά».

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice