OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων: «Είμαστε σε αναμονή υπογραφής της σύμβασης για την εργολαβία του Αλφειού»

«Είμαστε σε αναμονή υπογραφής της σύμβασης για την εργολαβία του Αλφειού»

Στην πορεία όλων των έργων που είτε έχουν ξεκινήσει, είτε θα ξεκινήσουν σύντομα, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, που παραβρέθηκε χθες στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία των Κρεστένων.

«Έχουμε μείνει λίγο πίσω διότι δεν μας το επέτρεψε ο καιρός να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε, αλλά έχουμε και την ελαιοσυγκομιδή που είναι μια καλή παραγωγή, αν και οι τιμές που έχουμε δεν είναι ευνοϊκές. Έχουμε πάντως προχωρήσει όλα τα έργα που έχουν να κάνουν με τις παιδικές χαρές, και έχουμε προβλέψει τον εκσυγχρονισμό τους σε όλα τα χωριά, ενώ κάνουμε παρεμβάσεις και για τον καθαρισμό χειμάρρων, όπου είχαμε προβλήματα ή κινδυνεύσαμε να έχουμε προβλήματα. Επίσης προχωρούν και τα έργα οδοποιίας και οι ενεργές εργολαβίες που έχουμε.

Όταν το επιτρέπει ο καιρός κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις. Είμαστε σε μια διαρκή επαφή με τους ανάδοχούς μας, ενώ δρομολογούμε και συμβασιοποιούμε ότι μας έχει απομείνει» τόνισε καταρχήν ο κ. Μπαλιούκος που ακολούθως στάθηκε στον διαγωνισμό για τον βιολογικό καθαρισμό και για έργα οδοποιίας που είναι ενταγμένα στον Φιλόδημο.

«Σε λίγο θα έχουμε τον διαγωνισμό για τον βιολογικό καθαρισμό, αλλά και για έργα οδοποιίας που είναι ενταγμένα στον Φιλόδημο. Έχουμε και έργα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και άλλες δράσεις. Προσπαθούμε να τα συμβασιοποιήσουμε για να έχουμε νομικές δεσμεύσεις και να μην κινδυνεύσουν αυτά τα έργα. Ο Υπουργός μας έχει κτυπήσει ένα καμπανάκι ότι ο Φιλόδημος έχει δήθεν υπερχρεωθεί και δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί η πολιτεία. Οπότε επειδή εκεί υπάρχει ένας κίνδυνος, πρέπει να συμβασιοποιηθούν τα έργα μας πολύ σύντομα».

Πηγή patrisnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice