OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κοντουλάκος: “Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχη για να κρατηθεί ο Δήμος Πεντέλης όρθιος και να μην οδηγηθεί στα βράχια”

Η δημοτική παράταξη του Δήμου Πεντέλης “Μπροστά Μαζί Πρωτοβουλία Πολιτών” με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο εξέδωσε ανακοίνωση αναφερόμενη στην επιθυμία της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης να κλείσει το ΚΕΠ.

Μια κίνηση που τελικά δεν πέρασε καθώς σύσσωμη η αντιπολίτευση με ψήφους 16 κατά και 14 υπέρ καταψήφισε την πρόταση της συνδιοίκησης ΚεχαγιάΠαλαιοδήμου.

Παράλληλα διερωτάται πως γίνεται: “δημοτική αρχή να κλείνει δομές που εξυπηρετούν τους πολίτες” προσθέτοντας πως: “εμείς ως παράταξη θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, για να κρατηθεί ο Δήμος Πεντέλης όρθιος και να μην οδηγηθεί στα βράχια”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η νέα συνδιοίκηση ΚεχαγιάΠαλαιοδήμου, επιχείρησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου, να κλείσει το ΚΕΠ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια.

Είχαμε καιρό να ακούσουμε δημοτική αρχή να κλείνει δομές που εξυπηρετούν τους πολίτες, όμως μετά την αποτυχημένη κίνησή τους με το κλείσιμο των δύο νομικών προσώπων ( ΟΠΑΘ , ΟΚΠΑ ),πράγμα που παραδέχτηκε δημόσια η Αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών κα. Κοσμοπούλου,  ήρθε η ώρα των ΚΕΠ.

Με πρόσχημα πως το συγκεκριμένο ΚΕΠ δεν εξυπηρετεί μεγάλο όγκο υποθέσεων, θεώρησαν σκόπιμο να το κλείσουν, πονάει πόδι… κόβω πόδι.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση με ψήφους 16 κατά και 14 υπέρ καταψήφισαν την πρόταση της συνδιοίκησης Κεχαγία – Παλαιοδήμου.

Εμείς ως παράταξη θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, για να κρατηθεί ο Δήμος Πεντέλης όρθιος και να μην οδηγηθεί στα βράχια”.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice