OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Οι Αυτοδιοικητικοί σας εύχονται μέσα από το OTAVOICE

Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσω του OTAVOICE, δίνουν τις δικές τους ευχές στον κόσμο για χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2020.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΠΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

«Με το βλέμμα αλληλέγγυο στον διπλανό μας. Με την αγάπη να κυριαρχεί στην καρδιά μας. Με πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα και στα ιδανικά μας. Δημιουργούμε μαζί τον κύκλο της αγάπης, της προόδου, της αλληλεγγύης και της ελπίδας με σεβασμό στον τόπο μας και στις γενιές που έρχονται.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

«Ένας χρόνος τελειώνει και ένας νέος ξεκινάει σε λίγο.

Και εκείνο που έχει αξία στο πέρασμα των χρόνων, είναι η πορεία του ανθρώπου να κινείται διαρκώς ανοδικά και ελπιδοφόρα, ως μία πορεία ατομικής και συλλογικής προόδου.

Ο χρόνος που τελειώνει δεν ήταν ανέφελος. Και ο νέος χρόνος, όμως, θα μας φέρει αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις και θα δημιουργήσει νέα εμπόδια. Ωστόσο, η ανοδική μας πορεία δεν πρέπει να σταματήσει. Η ελπίδα πρέπει να μεγαλώσει.

Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος όλων μας. Η μεγάλη μας ευχή. Ο επόμενος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Να αρχίσουμε επιτέλους να λέμε «κάθε φέτος και καλύτερα»! 

Αυτή είναι και η προσωπική μου ευχή σε κάθε μία και σε κάθε έναν πολίτη της Δυτικής Ελλάδας ξεχωριστά. Μαζί με τις απολύτως αναγκαίες ευχές για υγεία και ευόδωση των στόχων που ο καθένας θέτει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο χρόνος που σε λίγο ξεκινάει ας είναι ένας χρόνος δημιουργίας και προκοπής για όλους. Η αφετηρία μίας καλύτερης εποχής.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

“Ας είναι η νέα χρονιά μια καινούρια αρχή γεμάτη αισιοδοξία και ας ευχηθούμε το χαμόγελο να επιστρέψει και πάλι στα πρόσωπά μας και οι καρδιές να γεμίσουν με αγάπη και πίστη για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Εύχομαι σε όλους, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

Το 2020 να είναι έτος δημιουργικό, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία”.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ-ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΕΔΕ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΕΔ-ΚΜ), ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ

«Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα

Ημέρες αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας για όλους μας. Χριστιανικά και ορθόδοξα τα Χριστούγεννα μας.

Χρόνια Πολλά και κάθε καλό για κάθε οικογένεια!»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ EΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ»

ΠΟΠ-ΟΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

“Συνδημότισσες και συνδημότες,

Η Γέννηση του Χριστού μας, σηματοδοτεί την ελπίδα, την αλλαγή, το φως που πάντα νικά το σκοτάδι και τον πόνο.

Οι μέρες αυτές μας καλούν να βρούμε ξανά το πραγματικό μήνυμα τους: την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία, την προοπτική.

Εύχομαι σε όλες και όλους, οι μέρες αυτές να αποτελέσουν μια νέα αρχή, με οδηγούς τη δημιουργικότητα και την αισιοδοξία. Το οφείλουμε σε μας και στα παιδιά μας, το οφείλουμε στο μέλλον που έρχεται.

Καλά Χριστούγεννα από καρδιάς”

ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ

“Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου να ενδυναμώνει καθημερινά το αίσθημα της αγάπης και της αλληλεγγύης στις ψυχές όλων μας”.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ

“Εύχομαι η Νέα Χρονιά να φέρει όλους μας πιο κοντά σε ό,τι αγαπάμε. Οι μέρες μας να είναι γεμάτες υγεία και οικογενειακή χαρά. Για τον τόπο μου, την Καλαμαριά μας, θα ευχηθώ να σταθούμε όλοι άξιοι συνεχιστές του έργου των προγόνων μας, που δημιούργησαν τον ομορφότερο τόπο διαμονής και αναψυχής, όταν ήρθαν ξεριζωμένοι από τις αλησμόνητες Πατρίδες του Πόντου και της Μ. Ασίας. Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, να αξιοποιήσουμε κάθε εργαλείο που μας παρέχεται, να διεκδικήσουμε ελεύθερους χώρους από την πολιτεία και με πολλή δουλειά, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Εύχομαι το 2020 να κάνουμε τις υπερβάσεις που απαιτούν οι συγκυρίες που ζούμε, να ξεπεράσουμε όποια εμπόδια και αδιέξοδα μας συνήθισαν να αποδεχόμαστε, και να αποτελέσει μια χρονιά ορόσημο για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας”.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

“Αγαπητοί μου Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

Η γέννηση του θεανθρώπου Χριστού είναι η μεγάλη αλήθεια της ζωής.  Είναι το φως το ανέσπερο, που καταυγάζει ολόκληρη τη Γη. Είναι η Αγάπη, η Ειρήνη ,η Αλληλεγγύη και η Ευδοκία-θεϊκές έννοιες- που «ενσταλλάζονται» στις καρδιές των ανθρώπων, για να μην αφήνεται χώρος εισχώρησης μίσους, αδικιών και εγκλημάτων. Είναι ο Ήλιος της Δικαιοσύνης. Οφείλουμε, λοιπόν , να στρέψουμε το βλέμμα μας στην Αγία Πόλη Βηθλεέμ, με την καρδιά μας θρόνον υποδοχής του Σωτήρα και Δωροδότη Χριστού.

Εύχομαι σ’όλες και όλους να γευθείτε με χαρά,αγαλλίαση και υγεία τη μαγεία των χριστουγέννων”.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΩΔΑΣ 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ

ΔHΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚHΣ ΣAΜΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ-ΕΡΥΘΡΩΝ-ΟΙΝΟΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

“Ας φωτίσουμε τις καρδιές μας με το πνεύμα των Χριστουγέννων που συνδέεται άρρηκτα με τις έννοιες της αγάπης και της προσφοράς στο συνάνθρωπο! Ας κάνουμε το διευρυμένο Δήμο μας σύγχρονο, ανθρώπινο, φιλικό, που αλλάζει ψυχολογία και ανοίγει τις πόρτες στον υπόλοιπο κόσμο!

Χρόνια Πολλά, Καλό 2020!!!”

ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΚΟΣ

“Εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να κάνει πιο φωτεινή,  πιο αισιόδοξη τη ζωή μας. Αισιοδοξώ τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν υγεία, αγάπη και ελπίδα σε  όλο τον κόσμο. Το πανανθρώπινο μήνυμα της Γέννησης και της δημιουργίας, κρύβει μέσα του όλο το νόημα της ύπαρξης μας. Αυτά τα Χριστούγεννα αξίζει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο μας που το έχει  ανάγκη, να σταθούμε δίπλα στον ανήμπορο συμπολίτη μας, να ανοίξουμε την πόρτα και να ευχηθούμε στον μοναχικό γείτονα μας. Το μήνυμα της Γέννησης είναι μήνυμα οικουμενικό, μήνυμα αγάπης και αφοσίωσης. Ας το ενστερνιστούμε και ας προσπαθήσουμε για  μια καλύτερη κοινωνία. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα στους συνδημότες μας! Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους!”

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

“Ας γίνει φέτος η ψυχή μας, η φάτνη

όπου θα γεννηθεί η αγάπη και η αλληλεγγύη

και η νέα χρονιά που έρχεται,

ας φέρει την Ελπίδα

για έναν καλύτερο κόσμο, ειρηνικό

με υγεία, χαρά και ευτυχία!”

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΥΤΕΛΗΣ

“Αυτές τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων είναι βαθύτερο το αίσθημα της αγάπης και της αλληλεγγύης για όλους μας. Ειδικά η Λέσβος γνωρίζει ότι οι έννοιες της αλληλεγγύης και της προσφοράς είναι αξίες που εκφράζονται από όλους προς όλους!

Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα η αφετηρία ενός συλλογικού αγώνα για την Μυτιλήνη αλλά και για την Ελλάδα και η νέα χρονιά ας είναι πιο ανθρώπινη και ειρηνική για όλους μας!”

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ

“Φίλες και φίλοι,

Οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και μαζί με αυτές «τρυπώνει» σε κάθε σπιτικό η χαρά της προσμονής και η αισιοδοξία. Το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου, ένα μήνυμα ζωής και ελπίδας για όλη την ανθρωπότητα, ζεσταίνει τις καρδιές μας και μας καλεί να έλθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο, με πράξεις αγάπης, με έναν καλό λόγο, με μια ευγενική χειρονομία, με ένα γλυκό χαμόγελο.

Μπορεί η δύσκολη καθημερινότητα να δοκιμάζει τις αντοχές μας και συχνά να μας λυγίζει, ωστόσο το πνεύμα των Χριστουγέννων μας βοηθά να ατενίζουμε τον κόσμο με πιο αισιόδοξη ματιά, να αντλούμε δύναμη από το γέλιο των παιδιών, να ξεκλέβουμε από τη μαγεία της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές σας υγεία, αγάπη και ευημερία. Το φωτεινό αστέρι της Βηθλεέμ ας μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο, σε μια πιο ανθρώπινη και ειρηνική κοινωνία.

Ευλογημένα Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2020!”

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

“Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη, ενσυναίσθηση. Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια χρονική περίοδος, αλλά στάση ζωής και σκέψης.

Και αυτά τα Χριστούγεννα κανένας μόνος.

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2020”.


ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

“Φίλες και Φίλοι,

Η Γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων, ενώ συνιστά εφαλτήριο δημιουργίας και εξέλιξης σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο. Είναι πράγματι οι μέρες που έρχονται, τα Χριστούγεννα και οι γιορτές, ημέρες χαράς και ελπίδας. Ας κρατήσουμε το δεύτερο: την ελπίδα μας. Γιατί έτσι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας.

Παράλληλα, στο Δήμο Κατερίνης, το μήνυμα των Χριστουγέννων, μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις προσδοκίες μας Δήμος και Δημότες, με επίκεντρο τον άνθρωπο και να αποδείξουμε στην πράξη, ότι, η αλληλεγγύη, η συντονισμένη και αδιάλειπτη προσφορά στις ευπαθείς ομάδες των συνδημοτών μας, κτίζει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο, για όλους μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας θέσαμε ως βασικό στόχο τη διαμόρφωση ενός πρωτοπόρου, λειτουργικού, οικονομικά βιώσιμου και φιλικού προς όλους τους πολίτες Δήμου. Πιστεύω ότι σταδιακά, με σταθερά βήματα, θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Επιπλέον, φέτος γιορτάζουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, δημότες και επισκέπτες στις «Γωνιές των Χριστουγέννων», σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγκαλιά, που ενώνει κάθε πλατεία, κάθε γειτονιά. Μία μαραθώνια γιορτή όπου  το πνεύμα της αγάπης, που σηματοδοτεί η πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου, διαχέεται σε όλη την πόλη!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!”

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

ΧΑΡΗΣ ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ π.Περιφερειάρχης

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ π.Περιφερειάρχης -Μέλος ΔΣ ΕΝΠΕ 

ΜΠΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Περιφερειακός Συνδυασμός «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

“Το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων περιλαμβάνει την Αγάπη προς τον πλησίον μας, την επί Γης Ειρήνη των λαών και την Αλληλεγγύη του Ανθρώπου προς τον Άνθρωπο.

Μήνυμα Ανατροπής της υπάρχουσας νοσηρής κατάστασης που ζούμε, με την ευχή να κατορθώσουμε όλοι μαζί  να το κάνουμε πράξη στην αυγή της δεύτερης  δεκαετίας του 21ου αιώνα.

Χαρούμενες Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!”

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ-ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΑΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΩΓΟΣ  Υποψ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice