OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Σύσκεψη με ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για την ανάπτυξη του Δήμου Κόνιτσας

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με επικεφαλής τον καθηγητή κύριο Δημήτριο Καλιαμπάκο επισκέφθηκαν την Κόνιτσα.

Σε ανοικτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο και στην οποία συμμετείχαν και ο Δήμαρχος Κόνιτσας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη της Επιτροπής Τουρισμού, ντόπιοι μηχανικοί και αρκετοί πολίτες ετέθησαν πολλά εκ των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Με όλα αυτά τα θέματα ο καθηγητής κ. Καλιαμπάκος και οι μετέχοντες μεταπτυχιακοί φοιτητές θα ασχοληθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προτείνοντας λύσεις με την εκπόνηση μελετών, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε δημόσια παρουσίαση στην Κόνιτσα κατά το θέρος του 2020.

Ο Δήμος Κόνιτσας ευχαριστεί τον κύριο Καλιαμπάκο και την ομάδα των μεταπτυχιακών φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το συνεχές ενδιαφέρον τους (από το 2012) για την περιοχή μας και εύχεται οι ολοκληρωμένες μελέτες που θα εκπονηθούν και οι λύσεις που θα προτείνουν στη συνέχεια, με τις ανάλογες ενέργειες να αποβούν προς όφελος του τόπου.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice

Αποκατάστασή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης ανακοίνωσε ο Yπουργός Yποδομων

otavoice

Ο Δήμος Κηφισιάς δίπλα στους «ήρωες» της φωτιάς και στους όμορους Δήμους

otavoice

Δ.Ωρωπού: Εκστρατεία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

otavoice

Π.Β.Α: Ένταξη προγραμμάτων στο νέο ΕΣΠΑ

otavoice