OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Τρία εναλλακτικά σενάρια για την ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος κινητικότητας της πόλης

Στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Σάμου, η ομάδα έργου προχώρησε στη διαμόρφωση τριών εναλλακτικών σεναρίων για την ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος κινητικότητας της πόλης.

Για τη διαμόρφωσή τους προχώρησε σε εκτεταμένη συλλογή δεδομένων για την ανάλυση των υφιστάμενων συνθηκών κινητικότητας της πόλης και αξιολόγησε τις ανάγκες και τα προβλήματα του συστήματος που επισημάνθηκαν κατά της διάρκεια της 1ης και 2ης θεματικής διαβούλευσης από το δίκτυο εμπλεκομένων φορέων.

Ένα σενάριο κινητικότητας προδιαγράφει την προτεραιότητα (ή και τις προτεραιότητες) που θα δοθεί- δοθούν στο σχεδιασμό των μέτρων αστικής κινητικότητας. Θα αποτελέσει, δηλαδή, τον οδηγό στον οποίο θα βασιστεί ο Δήμος προκειμένου να εφαρμόσει και να υλοποιήσει νέα έργα και ρυθμιστικές διατάξεις στο σύνολο των υποδομών του κοινόχρηστου χώρου της πόλης.

Παρακαλούμε τους δημότες μας να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο, και αφού διαβάσουν και μελετήσουν τα τρία σενάρια και τα βασικά χαρακτηριστικά τους, να επιλέξουν το σενάριο που θεωρούν ότι θα πρέπει να αποτελέσει τη βάση για τη διαμόρφωση του συστήματος αστικής κινητικότητας και θα είναι αυτό που θα χαρακτηρίζει το σύνολο των μελλοντικών μετακινήσεων.

Σύνδεσμος έρευνας:
https://docs.google.com/…/1KSGuFwcerhe874MU94AuaGZKbUL…/edit

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice