OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Χαλανδρίου: Πρόσκληση προς ιδιοκτήτες ακινήτων για εκμίσθωση κατοικιών

Ο Δήμος Χαλανδρίου σε επιστέγασμα της πολυετούς προσπάθειάς του για την κοινωνική ένταξη των ΡΟΜΑ, προχωρά στην υλοποίηση Πιλοτικού Σχεδίου για την Κοινωνική Ένταξη των ΡΟΜΑ του Δήμου Χαλανδρίου (MIS 5046237) με δράσεις εξασφάλισης στέγασης μέσω επιδότησης ενοικίου. Το εν λόγω πιλοτικό σχέδιο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π Αττική 2014-2020, και του άξονα προτεραιότητας 09:«Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο Ε.Κ.Τ.

Η δράση επιδότησης ενοικίου έχει ως στόχο τη στεγαστική αποκατάσταση των επιλεγμένων ωφελούμενων οικογενειών ΡΟΜΑ και την εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί 100% και καλύπτει σε βάθος τριετίας το κόστος ενοικίου και τις λειτουργικές δαπάνες (ΔΕΗ, νερό, θέρμανση, κοινόχρηστα) των προς εκμίσθωση κατοικιών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων που διαθέτουν ακίνητα προς ενοικίαση να υποβάλουν προσφορές, λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές, τους όρους μίσθωσης και τις λεπτομέρειες για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές, τους όρους μίσθωσης και τις λεπτομέρειες για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, που αναφέρονται αναλυτικά στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι η υποβολή των αιτήσεων για την ενοικίαση κατοικιών ξεκινά τη Δευτέρα, 10/2/2020 και παραμένει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός κατοικιών για τους ωφελούμενους του προγράμματος ή/και για όσο διαρκεί το πρόγραμμα. Αιτήσεις ενδιαφερομένων υποβάλλονται καθημερινά, τις εργάσιμες και ώρες 9:00 – 13:00, στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας Ρομά (Αντιγόνης και Δαναϊδων).

Σχετικά Άρθρα

Δ.Καλαμαριάς: Επίσκεψη Χρύσας Αράπογλου, στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος»

otavoice

Παρουσίαση της έκθεσης «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την Ελευθερία της»

otavoice

Ν. Καραΐσκος- Αιγιάλεια: «Καθαρή πόλη είναι αυτή που την προσέχουν όλοι»

otavoice

Δ.Σπάρτης: Καθαρισμός και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων

otavoice

Δ.Κοζάνης: Δημιουργία κυκλικού κόμβου για την προστασία πεζών και οδηγών

otavoice

Δ.Πύργου: Κοινές πρωτοβουλίες με τη ΓΑΙΑΟΣΕ, προς όφελος των Δημοτών

otavoice