OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ευθυμίου: “Για 31η χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ετοιμάζεται να ζήσει σε ρυθμούς Καρναβαλιού!”

Για 31η χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ετοιμάζεται να ζήσει σε ρυθμούς Καρναβαλιού! Με πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με μουσικά δρώμενα και εργαστήρια κατασκευών, αλλά και με το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και τη συμμετοχή του COLOUR DAY FESTIVAL, οι πολίτες και οι επισκέπτες της πόλης μας θα ανακαλύψουν πλούσιες ψυχαγωγικές και μουσικές εκδηλώσεις για το διάστημα της αποκριάς!

Η κορύφωση των εκδηλώσεών μας έρχεται με τις δύο μεγάλες παρελάσεις μας, τη νυχτερινή στον Ταύρο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, με τη συμμετοχή αρμάτων και χιλιάδων μεταμφιεσμένων, αλλά και με τις δύο μεγάλες συναυλίες που περιμένουν τους καρναβαλιστές με το τέλος των δύο παρελάσεων.

Η πόλη μας γιορτάζει, τα σχολεία και οι σύλλογοι του Δήμου μας “μεταμφιέζονται” και συμμετέχουν στο εορταστικό κλίμα, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού ξεσηκώνει την πόλη με τους γρίφους και τα παιχνίδια του, ενώ τα παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου) και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, θα σηματοδοτήσουν το τέλος των φετινών εκδηλώσεων.

Ζούμε το κλίμα του Καρναβαλιού, επιλέγοντας τα καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία μας και τις αγορές μας! Καλή Αποκριά!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2020 ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice