OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Επιδαύρου: Φορητοί υπολογιστές στους υπαλλήλους, για εργασία από το σπίτι λόγω κορονοϊού

Φορητούς υπολογιστές για να παραδοθούν στους υπαλλήλους που εργάζονται εξ αποστάσεως ( αν και έχουν άδεια ειδικού σκοπού βοηθούν στη λειτουργία του Δήμου) προμηθεύτηκε σήμερα ο δήμος Επιδαύρου.
Όπως μας εξηγεί ο δήμαρχος Επιδαύρου  Τάσος Χρόνης , “Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να είμαστε δίπλα στους δημότες μας και να διεκπεραιώνονται οι επείγουσες υποθέσεις τους, χωρίς να κινδυνεύουν εργαζόμενοι και πολίτες”.
Παράλληλα ο δήμος έχει ξεκινήσει μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών, προσπαθώντας να τους περάσει το μήνυμα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”, έτσι ώστε να αναχαιτιστεί η πανδημία του κορονοϊού. Επίσης έχει πάρει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες απολυμαίνοντας δημόσια κτήρια και κοινόχρηστους χώρους αλλά και δίνοντας βάρος στον τομέα καθαριότητας και πολιτικής προστασίας.

Ο δήμος Επιδαύρου έδωσε στη δημοσιότητα τηλέφωνα επικοινωνίας με τους υπεύθυνους ανά τομέα για να μπορούν οι δημότες να έρθουν σε άμεση επαφή, όταν υπάρχει ανάγκη.

Ήδη οι φορητοί υπολογιστές παραδόθηκαν από τη Δημοτική Αρχή στους υπαλλήλους,για να μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως….

Σχετικά Άρθρα

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice