OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Γορτυνίας: Εκτεταμένες απολυμάνσεις δημόσιων χώρων και κτιρίων, λόγω κορονοϊού

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού, με εντολή του δημάρχου Γορτυνίας Στάθη Κούλη, πραγματοποιήθηκαν προληπτικές απολυμάνσεις δημοτικών και δημόσιων χώρων, σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Τις απολυμάνσεις που επέβλεψε προσωπικά ο δήμαρχος, πραγματοποίησε εξειδικευμένο συνεργείο και περιελάμβαναν δημόσιους χώρους, δημοτικά ακίνητα, κέντρα υγείας, ιατρεία, αστυνομικές υπηρεσίες και πυροσβεστικές καθώς επίσης και τα οχήματα του δήμου Γορτυνίας.

Ο κ. Κούλης μας ενημέρωσε ότι θα συνεχιστούν απρόσκοπτα οι απολυμάνσεις και πως έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας των δημοτών. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να θωρακίσουμε την περιοχή μας.

Επίσης τόνισε ότι όλοι μαζί με υπευθυνότητα θα βγούμε από την δύσκολη κατάσταση, προστατεύοντας τις ευπαθείς ομάδες και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες.Εμείς στα χωριά της Γορτυνίας έχουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες και οφείλουμε να πάρουμε τα αναγκαία μέτρα για την προστασία τους.

Όταν περάσει η κρίση θα ανταμώσουμε και θα σμίξουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στα όμορφα καλοκαιρινά πανηγύρια μας. Τώρα προέχει να μείνουμε ζωντανοί.

Σχετικά Άρθρα

Στην Κύπρο, ο Δήμος Αιγάλεω συμμετείχε στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου Κυθρέας

otavoice

Δ.Πειραιά: Συνάντηση Γ. Μώραλη με την Σοφία Ζαχαράκη

otavoice

Ο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα στις καλές πρακτικές του INTERREG EUROPE

otavoice

Δ. Φυλής: Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Μητροπολίτη Αθηναγόρα

otavoice

Προχωρά το Ψηφιακό Ασκληπιείο & Πάρκο Ασκληπιού στα Τρίκαλα

otavoice

Δ.Δυτικής Αχαΐας: Τοποθετήθηκαν 14 νέα αποδυτήρια σε πολυσύχναστες παραλίες

otavoice