OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στη σύσκεψη του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορoνοϊού ο Δήμος Φυλής

Στη σύσκεψη του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) για τα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Μαρτίου, συμμετείχε ο Δήμος Φυλής, τον οποίο κι εκπροσώπησαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας.

Τα μέλη και τους εκπροσώπους των Δήμων που συμμετείχαν στη σύσκεψη καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Από τη σύσκεψη προέκυψε η βούληση της πλειοψηφίας των μελών για κλείσιμο των Σχολείων και άλλων εκπαιδευτικών δομών κάτι που λίγη ώρα μετά ανακοίνωσαν και τα αρμόδια Υπουργεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της σύσκεψης η Πρόεδρος κα Ζωή Αρβανιτάκη με την ιδιότητα της γιατρού ενημέρωσε Δημάρχους και μέλη, για την επικινδυνότητα του κορονοϊού λόγω της μεγάλης μεταδοτικότητας του και για τα επί μέρους μέτρα που θα πρέπει να λάβουν οι Δήμοι, για την προστασία των εργαζομένων και του κοινού.

O Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας εξάλλου, τάχθηκε εξαρχής με τη θέση της πλειοψηφίας, για την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών – πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων των Δήμων με στόχο, τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice