OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αναβάθμιση του προγράμματος των Κ.Δ.Α.Π. στον Δήμο Δελφών

Ο Δήμος Δελφών συνεχίζει για 4η χρονιά το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ, ενώ για φέτος η επιδίωξη είναι να υπάρξει μεγαλύτερη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών από όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες αφού πλέον λειτουργούν κανονικά και τα 5 ΚΔΑΠ στο Δήμο μας: Άμφισσα, Ιτέα, Γαλαξίδι, Δεσφίνα, Πολύδροσο σε αθλητικές, πολιτιστικές δραστηριότητες και με ένα σύνολο υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων, εντάσσοντας και νέες δράσεις στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών , όπως Ρομποτική, Πειράματα Φυσικής, Ανακύκλωση και Περιβάλλον, Ρητορική, Κολυμβητήριο (με Δωρεάν μετακίνηση).

Αγαπητοί γονείς,

Ξεκινάμε την προσπάθεια ενημέρωσης για το Πρόγραμμα

Ασφαλώς γνωρίζετε ότι ο Δήμος Δελφών, συμμετέχει τα τρία τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”.

Έτσι και φέτος, για τη σχολική χρονιά 2020-2021, συνεχίζουμε την επιτυχή λειτουργία των Κ.Δ.Α.Π. με πλούσιες δραστηριότητες για όλα τα παιδιά από 5-12 ετών που θα συμμετέχουν.
Όλο το προηγούμενο διάστημα επιλύθηκαν προβλήματα που προέκυψαν και ιδιαίτερα με την καθυστέρηση λειτουργίας των 3 περιφερειακών μας ΚΔΑΠ, καταφέραμε όμως και τα λύσαμε και σήμερα που μιλάμε λέμε ότι μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά.

Αναλάβαμε νέες πρωτοβουλίες, με σκοπό να δημιουργήσουμε πρότυπους χώρους απασχόλησης, με έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Φέτος θέλουμε και επιδιώκουμε να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή

Για αυτό σας καλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής, (προσοχή, τα στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν με ακρίβεια), και να την αποστείλετε με email στο: kdapdelfοi@gmail.com ή να στείλετε email με τα στοιχεία σας: (όνομα, email και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο παρακάτω email: kdapdelfοi@gmail.com για να σας στείλουμε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν απορίες σας.

Σχετικά Άρθρα

Πύργος- ΔΕΚΑ: Επιβεβαιωθήκαμε ότι η δημοτική αρχή “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice

Δ. Κυθήρων: Εκλέχθηκαν ο Πρεόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

otavoice

Δ. Τυρνάβου: Άμεση παρέμβαση για διακοπή ρεύματος σε σπίτι ΑμεΑ

otavoice

Συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Παρουσιάζει μέρος της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice