OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αντωνακόπουλος: Η Άνοιξη είναι εδώ και σηματοδοτεί το νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα, μετά την εποχή του κορονοϊού

Με μια πρωτότυπη δράση ο δήμος Πύργου προσκαλεί τους δημότες να εκφράσουν τον καλλιτεχνικό τους εαυτό στην μετά την καραντίνα λόγω του κορωνοιού εποχή! Αυτό θα συμβεί με την πραγματοποίηση ενός διαγωνισμού φωτογραφίας με τίτλο «Πρωτομαγιά στο σπίτι, Άνοιξη στο Πύργο», που ξεκινά από αύριο και θα διαρκέσει έως και τις 10 Μαΐου. Ενός διαγωνισμού που ζητά από τους συμμετέχοντες να φωτογραφίσουν το μπαλκόνι, τον κήπο ή την αυλή τους με την δική τους οπτική…

Με τον συγκεκριμένο τρόπο –και την βοήθεια της τεχνολογίας- οι εικόνες ενός Πύργου, ανθισμένου, οι εικόνες μιας πόλης με πολλά χρώματα, η Άνοιξη στην πρωτεύουσα της Ηλείας, θα δημοσιοποιηθούν με μια καλλιτεχνική διάσταση αποτελώντας ένα «ξόρκι» στην πανδημία του κορωνοιού…

«Να δείξουμε τις όμορφες εικόνες της πόλης μας»

Μιλώντας σχετικά με τον διαγωνισμό ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος τόνισε πως «Καλούμε τους συμπολίτες μας να φωτογραφίσουν το μπαλκόνι, το κήπο ή την αυλή τους. Να μας δείξουν τις όμορφες εικόνες της πόλης μας με την προσωπική αισθητική τους και έτσι να μοιράσουμε μέσω των social media την γοητεία του Πύργου, παντού. Η Άνοιξη είναι εδώ και σηματοδοτεί το νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα, μετά την εποχή του κορονοϊού».

 

Όροι και λεπτομέρειες του διαγωνισμού

– Οι εικόνες που θα σταλούν θα πρέπει να συνοδεύονται από την ακριβή ταχυδρομική διεύθυνση του συμμετέχοντος
– Στη φωτογράφιση θα συμβάλουν και εξωτερικά συνεργεία του δήμου Πύργου, που θα αποθανατίζουν τις πιο όμορφες εικόνες της πόλης μας.
– Οι δέκα καλύτερες εικόνες, θα βραβευτούν με τη συμβολή χορηγών/επιχειρήσεων του Δήμου.

– Η επιτροπή αξιολόγησης του «διαγωνισμού Φωτογραφίας» αποτελείτε από το δήμαρχο Πύργου, τους προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου. (ΔΗ.Κ.Ε.Π, Δ.Ε.Π Α.Ε. και Δ.Ο.Π.Π.) και άλλους.
– Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό βραβεύονται οι συνθέσεις και όχι η καλλιτεχνική διάσταση της φωτογραφίας.
– Οι εικόνες/συμμετοχές, θα αποστέλλονται, σε ψηφιακή μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Πύργου dimospirgou@gmail.com και θα αναρτηθούν στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης του Δήμου Πύργου, στο Facebook και το Instagram με αναφορά του ονόματος του αποστολέα (με τη μορφή ΟΝΟΜΑ Χ όπου Χ το αρχικό γράμμα επώνυμου) καθώς και της οδού που εικονίζεται.

Σημειώνεται ότι ο αποστολέας με τη συμμετοχή του, εγκρίνει και αποδέχεται τη δημοσίευση του έργου και των στοιχείων του, στα μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι εικόνες με πρόσωπα, αποκλείονται από το διαγωνισμό.
Οι εικόνες που θα βραβευτούν, θα δημοσιευτούν και με ανάλογο δελτίο τύπου στα ΜΜΕ της Ηλείας (έντυπα και ηλεκτρονικά).

Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Τέταρτη 29 Απριλίου και λήγει την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 18.00, με την ανακήρυξη των νικητών από την διαγωνιστική επιτροπή.

Πηγή: skalistiri.news

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κουρέτας: Eλεγχόμενη η κατάσταση με τα κουνούπια στη Θεσσαλία

otavoice

Δ.Χανίων: Δύο ακόμα ειδικά αμαξίδια, για τις ανάγκες των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: 45 ποτίστρες για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

otavoice

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για την Υγεία στα νησιά, ζητάει η ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

otavoice

O Γ.Μώραλης για το θάνατο εργαζομένου συμβασιούχου, στην υπηρεσία Καθαριότητας

otavoice

Έκδοση Τουριστικού Χάρτη από το Δήμο Αμαρουσίου

otavoice