OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η Autohellas-Hertz παραχώρησε στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης αυτοκίνητο για τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης των Κοινωνικών Υπηρεσιών

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Autohellas-Hertz, (κατάστημα Μυκόνου), η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ και στη «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης», διαθέτοντας συνολικά 150 αυτοκίνητα στους Δήμους και τις Κοινότητες της χώρας για όσο διάστημα είναι σε ισχύ τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η Autohellas-Hertz παραχώρησε στο νησί ένα αυτοκίνητο προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». 

“Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Γεώργιο Ρούσσο, ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων με την επωνυμία «Γουργουράκια» στη Βάρη της Σύρου, για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία του να προσφέρει τα καύσιμα του οχήματος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για το τρέχον έτος. 

Είναι ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη πολύ κρίσιμη περίοδο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της επιδημικής νόσου(COVID-19), επιχειρήσεις και πολίτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στήριξης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και ουσιαστικής αρωγής προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας” ανέφερε σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος.

Σχετικά Άρθρα

Λάρισα: Συνάντηση Χαρίτση – Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

otavoice

Kινητοποίηση του Δήμου Μαλεβιζίου για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

otavoice

Δ. Κουρέτας: Απομακρύνθηκε το 99% των νεκρών ψαριών – Όλοι έβγαλαν την ουρά τους απ’ έξω

otavoice

Δ.Σικυωνίων: Ο 4ος Κλεισθένειος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών!

otavoice

Γ. Κωνσταντάτος: Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια κάθισα στην καρέκλα του δημάρχου

otavoice

Ζάτουνα Γορτυνίας: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το Αρχείο Μίκη Θεοδωράκη

otavoice