OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Νέο όχημα ήρθε να προστεθεί στον στόλο της δομής που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Βισαλτίας

Ένα ακόμη όχημα ήρθε να προστεθεί στον στόλο της δομής COVID-19 που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Βισαλτίας, για την υποστήριξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Το όχημα παρέλαβαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης από την   εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Autohellas-Hertz.

Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε από την πρωτοβουλία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δ. Παπαστεργίου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης» που έχει δημιουργήσει η Αυτοδιοίκηση, για τη στήριξη της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των Δήμων και ειδικότερα του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε συνεργασία με την Autohellas-Hertz, η οποία προσφέρει 150 οχήματα που θα ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια της ΚΕΔΕ και των Δήμων.

Το όχημα που παρέλαβε ο Δήμος Βισαλτίας θα καλύψει τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών οι οποίες παρέχονται σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας ευχαρίστησε την ΚΕΔΕ και την εταιρεία για την πολύτιμη βοήθεια της σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Επισήμανε ότι ο Δήμος Βισαλτίας από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται με κάθε τρόπο, κοντά στις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους, δημιουργώντας την δομή COVID-19 ενισχύοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες της για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων πληθυσμού που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων.

 

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων: «Όχι στις θηριώδεις ανεμογεννήτριες μέσα στον πατραϊκό κόλπο»

otavoice

Ο πατέρας του 19χρονου στο ΔΣ Κασσάνδρας: “Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί μου”

otavoice

Ο Δ. Κατερίνης διοργανώνει Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης

otavoice

Ολοκληρώνεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

ΚΕΔΕ: Ξεκίνησαν από τα Γιάννενα οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: «Θα μπούμε μπροστά, να κουρελιάσουμε άδικους νόμους και απειλές»

otavoice