OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο στον Δήμο Ωρωπού

Οι συναντήσεις του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη και ο προγραμματισμός ενόψει της αντιπυρικής περιόδου συνεχίζονται εντατικά

Μετά την σύσκεψη με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αθηνών Ταξίαρχο Θεόδωρο Βάγια και τον Διοικητή του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θρακομακεδόνων Πύραρχο Δημήτριο Μπριόλα, την προηγούμενη Πέμπτη, ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης είχε σήμερα σύσκεψη με τον Διοικητή του Ν. Βοιωτίας Πύραρχο Γιάννη Ζαμάνη, τον Διοικητή Πυροσβεστικού Σταθμού Οινοφύτων Πύραρχο Σωκράτη Γιαννόπουλο, τον Υποδιοικητή Αντιπυραγό Νικήτα Κωνσταντάκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Δήμα.

Ο Δήμος Ωρωπού ανήκει επιχειρησιακά σε αυτούς τους δύο Πυροσβεστικούς Σταθμούς και στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στη διάρκεια και της σημερινής σύσκεψης κατατέθηκαν προτάσεις με στόχο την πρόληψη ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι επικεντρώθηκαν σε θέματα που αφορούν τις προετοιμασίες.

Παράλληλα  επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά την άριστη συνεργασία τους, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά και άπαντες δηλώνουν ετοιμότητα ώστε να επιτελέσουν το έργο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Σχετικά Άρθρα

Το αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου εγκαινίασε η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

otavoice

ΠΔΕ-Β. Γιαννόπουλος : «Οδική ασφάλεια και αντιπλημμυρική θωράκιση σε προτεραιότητα»

otavoice

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος στη Ρακίτα Αχαΐας

otavoice

Αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού σε γειτονιές, πλατείες και σχολεία της Πάτρας

otavoice

«Συμπολιτεία»: Οι πολίτες μας αποκτούν έναν χώρο «στολίδι» στη Νέα Πεντέλη

otavoice

Συνάντηση Λέντζα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

otavoice