OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ρόδου: Συνάντηση της Διοίκησης της ΔΕΥΑΡ με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αφάντου

Σε άριστο και παραγωγικό κλίμα η χθεσινή συνάντηση της Διοίκησης της ΔΕΥΑΡ, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αφάντου κ. Γεώργιο Μπακίρη.

Ο κ. Μπακίρης επισκέφτηκε τα γραφεία μας και στη συνάντηση έθεσε το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την Κοινότητα και αφορούν στο αντικείμενο της ΔΕΥΑΡ, καταθέτοντας εμπεριστατωμένα τις απόψεις και τις προτάσεις του. Από την πλευρά της ΔΕΥΑΡ, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Μανέττας, ο Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Σπυρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Υψηλάντης, ανέλυσαν το σύνολο των ενεργειών που έχουν ήδη γίνει και τον σχεδιασμό της Επιχείρησης σε όλα τα ζητήματα που την αφορούν στην Κοινότητα Αφάντου.

Η ΔΕΥΑΡ στη βάση των αναγκών κάθε Κοινότητας, με διάλογο και συνεργασία μαζί τους, σχεδιάζει, ιεραρχεί και υλοποιεί ένα στοχευμένο πρόγραμμα επίλυσης των προβλημάτων τους, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει συνεχώς τα ανακλαστικά της στη διαχείριση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων όπως και ο κ. Μπακίρης χθες, επισημαίνουν με ικανοποίηση την ορατή και από τη δική τους ματιά, βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και του τρόπου αντιμετώπισης των προβλημάτων τους από τη ΔΕΥΑΡ. Εμείς αισθανόμαστε χαρά με αυτό και υποσχόμαστε πως παρά τις δυσκολίες και το χάος που βρήκαμε, θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση τις προσπάθειές μας. Έχουμε μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά!

Σχετικά Άρθρα

Χάρης Δούκας: «Οδηγούν τους Δήμους σε αδιέξοδο»

otavoice

Στην Κύπρο, ο Δήμος Αιγάλεω συμμετείχε στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου Κυθρέας

otavoice

Δ.Πειραιά: Συνάντηση Γ. Μώραλη με την Σοφία Ζαχαράκη

otavoice

Ο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα στις καλές πρακτικές του INTERREG EUROPE

otavoice

Δ. Φυλής: Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Μητροπολίτη Αθηναγόρα

otavoice

Προχωρά το Ψηφιακό Ασκληπιείο & Πάρκο Ασκληπιού στα Τρίκαλα

otavoice