OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Βύρωνα: Όλα έτοιμα για την επανέναρξη των μαθημάτων της Γ’ Λυκείου την ερχόμενη Δευτέρα

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής παρέδωσε σήμερα στα τέσσερα Λύκεια του Βύρωνα, μάσκες (πάνινες) για κάθε μαθητή της Γ΄Λυκείου και τους καθηγητές, καθώς και φιάλες αντισηπτικού, που χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας.

Ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων της Γ’ Λυκείου την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαίου, ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή, εφοδίασαν  τα σχολεία με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας, προκειμένου να λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Από την ερχόμενη Δευτέρα στα Λύκεια της πόλης μας θα υπάρχουν καθαρίστριες καθ΄όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους, εξωτερικοί φύλακες και επάρκεια μέσων  ατομικής καθαριότητας στις τουαλέτες (σαπούνι και χάρτινες χειροπετσέτες) και  αντισηπτικών στις αίθουσες.

Την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν μάσκες και αντισηπτικά και για τους μαθητές της των Γυμνασίων, της Α΄ και της Β΄ Λυκείου, που είναι προγραμματισμένο να επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 18 Μαϊου. Θα γίνει επίσης απολύμανση, από εξειδικευμένο συνεργείο, σε όλους τους σχολικούς χώρους που θα έχουν χρησιμοποιηθεί για την επαναλειτουργία των μαθημάτων της Γ ‘ Λυκείου.

Παρά την διάχυτη και εύλογη ανησυχία που υπάρχει για το άνοιγμα των σχολείων, η εκπαιδευτική κοινότητα σε στενή συνεργασία με το Δήμο Βύρωνα μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία – παρά την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία – στην επαναλειτουργία των σχολείων το επόμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice