OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Σαρωνικού για τη μη κατάργηση του Ταχυδρομικού Καταστήματος Καλυβίων

Ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομείου Καλυβίων.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε η αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομείου Καλυβίων. Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου προέβη σε αλλεπάλληλες επικοινωνίες για να διαπιστώσει τους λόγους της αναστολής. 

Οι αιτιάσεις ήταν αρχικά η πανδημία και κατόπιν προβλήθηκαν θέματα λειτουργίας του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου, τα οποία είναι υπαρκτά. Από τις συζητήσεις με στελέχη των ΕΛΤΑ προέκυψε η πιθανότητα υποβάθμισης του ταχυδρομικού γραφείου Καλυβίων και ο  Δήμαρχος εξέφρασε την κάθετη αντίθεση του Δήμου Σαρωνικού στο ενδεχόμενο αυτό μεταφέροντας το αίσθημα δυσαρέσκειας των κατοίκων της Κοινότητας Καλυβίων και ευρύτερα του Δήμου.

Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι δεν είναι αποδεκτή η υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους κατοίκους και διεμήνυσε αφενός μεν την πλήρη αντίθεση, αφετέρου την πρόθεση του Δήμου να συμβάλλει  στην απρόσκοπτη λειτουργία του γραφείου των ΕΛΤΑ στην Κοινότητα Καλυβίων, επισκευάζοντας ακόμη και τις όποιες ατέλειες του κτιρίου που δημιουργούν προβλήματα στην λειτουργία του.  

Επίσης κάλεσε τη διοίκηση των ΕΛΤΑ άμεσα σε ορισμό συνάντησης προκειμένου να μεταφερθεί το πάνδημο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού για τη μη κατάργηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ Καλυβίων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση, εξέφρασε την αντίθεσή του στην προοπτική  της αναστολής λειτουργίας του Ταχυδρομείου Καλυβίων ή της υποβάθμισής του και καλεί τους υπεύθυνους των ΕΛΤΑ να προχωρήσουν στην άμεση επαναλειτουργία του. 

             

Σχετικά Άρθρα

Πρωτοπορεί ο Δήμος Μαλεβιζίου στον ψηφιακό του μετασχηματισμό

otavoice

Δήμος Κατερίνης: Μεγάλη επιχείρηση κατά της αφισορύπανσης

otavoice

Αντιπροσωπεία του δήμου Μετεώρων στην αδελφοποιημένη πόλη Σβάμπαχ Γερμανίας

otavoice

Πέντε σημαντικές ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων

otavoice

Ο Δήμαρχος Σπάρτης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

otavoice

Ασπρόπυργος: Τελετή μνήμης και τιμής, για τα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

otavoice