OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκύλων στον Δήμο Μακρακώμης!

Την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκύλων στον Δήμο Μακρακώμης, τον Μάιο του 2021, ανακοίνωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος.

Ο Δήμος Μακρακώμης πρωτοπορεί και το αποδεικνύει συνεχώς. Ο Αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος ενημέρωσε μέσω των social media πως ο Δήμος θα υποδεχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκύλων με δεξιότητες ιχνηλασίας που πρόκειται να διεξαχθεί στις 11- 16 Μαΐου του 2021.

Στη σχετική του ανάρτηση ανέφερε συγκεκριμένα:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Μακρακώμης, πρώτη φορά στα χρονικά, θα υποδεχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκύλων με δεξιότητες ιχνηλασίας που πρόκειται να διεξαχθεί στις 11- 16 Μαΐου του 2021 και θα πραγματοποιηθεί στον κάμπο Σπερχειάδας μια μέρα και δύο μέρες στο Προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Εκτιμάται ότι οι συμμετέχοντες φιλοξενούμενοι και οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τις 4000.

Την Τετάρτη 13-05-2020 στις 10:00 το πρωί επιτελέστηκε η πρώτη συνάντηση και επαφή με φορείς και υπεύθυνους του Δήμου Μακρακώμης και Καρπενησίου, καθώς και ξενοδόχους προκειμένου να τεθούν τα θεμέλια για τη σωστή διοργάνωση, τον υπεύθυνο σχεδιασμό, τον ορισμό των κατάλληλων επιτροπών και την υποστήριξη του εν λόγω εγχειρήματος.

Ο Δήμος μας εισέρχεται στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και πιστεύουμε ότι κατέχει όλα τα εφόδια να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια σπουδαία αποστολή, από την οποία θα αποκομίσει πολλά οφέλη για την οικονομική ευημερία του, την άνοδο του βιοτικού επιπέδου, την αξιοποίηση και την προβολή της ιστορίας, την ενίσχυση και τη διαφήμιση της ομορφιάς του τόπου μας.

Εμείς, ως υπεύθυνη δημοτική αρχή δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε όλους τους δυνατούς τρόπους και όλα τα δυνατά μέσα και θα ανταποκριθούμε στη διοργάνωση αυτού του σπουδαίου γεγονότος, παγκόσμιας εμβέλειας για την Δήμο μας».

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice