OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στα δικαστήρια για τη «χωματερή» στο Κοιμητήριο Μελισσίων – «Η υφιστάμενη κατάσταση μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα νέο Μάτι»

Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Μπροστά Μαζί», Λευτέρης Κοντουλάκος, «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή», Αντώνης Φειδοπιάστης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας του Δήμου Πεντέλης κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη «χωματερή» στο Κοιμητήριο Μελισσίων.

Σε κοινό Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν αναφέρουν συγκεκριμένα:

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, αλλά και ανταποκρινόμενοι στον θεσμικό μας ρόλο ως δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης, καταθέσαμε στις 9/5/20 στο Α.Τ. Πεντέλης, την υπ.αριθ.πρωτ.1016/92/346γ μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, προς τον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Αθηνών, από τον οποίον ζητάμε να διερευνήσει, εάν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα τα οποία τέλεσαν τυχόν αδίκημα σχετικά με την δημιουργηθείσα χωματερή στο Κοιμητήριο Μελισσίων από 21/12/2019.

Πριν την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, έγινε δημόσια καταγγελία στα τοπικά Μ.Μ.Ε., καθώς επίσης και αναφορά στο συγκληθέν δημοτικό συμβούλιο στις 8/5/20, με θέμα την ενημέρωση ως προς την προετοιμασία του δήμου εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, όπου δεν πήραμε σαφή απάντηση για την εν λόγω χωματερή.

Δυστυχώς, το έσχατο αυτό μέσο, ήταν ο μόνος τρόπος μήπως και αφυπνιστεί η επικίνδυνη συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου, καθώς η υφιστάμενη κατάσταση μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα νέο Μάτι.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Αντώνης Φειδοπιάστης

Λευτέρης Κοντουλάκος

Βασίλης Μπούρας

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice