OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Ανοίγει τις πόρτες του για 8η συνεχόμενη σχολική χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο πραγματοποιούνται μαθήματα Γενικής Παιδείας και των τριών τάξεων του Γενικού Ενιαίου Λυκείου, καθώς και των πανελλήνια εξεταζόμενων μαθημάτων. Η παράδοση των μαθημάτων γίνεται στο 3ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου, κατά τις απογευματινές ώρες.

Τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων για τις Πανελλήνιες 2021 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ενώ τα μαθήματα για όλες τις τάξεις την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, αποκλειστικά από εθελοντές/ριες καθηγητές/ριες και από φοιτητές/ριες τμημάτων Πανεπιστημίου, η ειδικότητα των οποίων σχετίζεται με τις ανάγκες των μαθημάτων που διδάσκονται.

Στόχος του Δήμου Αγ. Δημητρίου μέσα από την κοινωνική δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, είναι η στήριξη μαθητών Λυκείου της πόλης των οποίων η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στα έξοδα ενός ιδιωτικού φροντιστηρίου.

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού οι εγγραφές μαθητών/τριών και οι αιτήσεις εθελοντών/τριών θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά με αποστολή των αιτήσεων υπογεγραμμένων με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο kfad@dad.gr.

Δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου:

  • όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής
    τη διαδικασία για τους εθελοντές/ριες καθηγητές/ριες
    όλες τις αιτήσεις

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice