OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Θεοδωρικάκος: “Οι Δήμοι έτοιμοι να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους τουρίστες”

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, χαιρετίζει την ανακοίνωση των βραβεύσεων του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στην Ελλάδα για το 2020.

H Ελλάδα με 497 βραβευμένες παραλίες βρίσκεται στη δεύτερη θέση παγκοσμίως και σε μήνυμά του προς την Ελληνική Επιτροπή Προστασίας της Φύσης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πρόκειται για ένα πολύ θετικό γεγονός που ενισχύει τη διεθνή εικόνα της χώρας μας. Πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο επικροτούν τη στάση της κυβέρνησης στη μάχη κατά της πανδημίας και εξυμνούν την επιτυχή αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Η Ελλάδα προχωρά βήμα-βήμα πάντοτε με προσοχή και σύμφωνα με τις συστάσεις των επιστημόνων υγείας στην σταδιακή επανεκκίνηση του τουρισμού. Η Ελλάδα ακόμα και μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες καθίσταται ένας δελεαστικός, ποιοτικός και ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Η πρωταγωνιστική θέση της χώρας μας στην παγκόσμια αγορά τουρισμού ενισχύεται και από τα αποτελέσματα του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία».

Οι αρμόδιοι φορείς και οι Δήμοι στις βραβευμένες με «Γαλάζια Σημαία» ακτές είναι έτοιμοι να προσφέρουν νέες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες με σεβασμό στο περιβάλλον και πλήρη τήρηση των κανόνων δημόσιας υγείας». 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της πολιούχου της πόλης Αγίας Παρασκευής

otavoice

Χατζημάρκος- Μενδώνη: Νέο κεφάλαιο στην μακρά ιστορία της Μεσαιωνικής πόλης

otavoice

ΣΠΑΠ: Εργαζόμενοι, εθελοντές και αιρετοί στο Εθελοντικό Πότισμα στο Πεντελικό

otavoice

Στη Ραφήνα συνεδριάζει, Δευτέρα (29/7) το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

otavoice

ΠΣτΕ: Άμεση και θετική η ανταπόκριση Υπουργείου Υγείας και ΟΚΑΝΑ, για το Κέντρο Πρόληψης Φωκίδας

otavoice

ΠΚΜ: Επιχειρηματική συνάντηση με γάλλους αγοραστές για εξαγωγικά ώριμες επιχειρήσεις

otavoice