OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ζορμπάς στο OTAVOICE: «Εγώ δεν απειλούμαι, δεν φοβάμαι»

Εισβολή Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

“Ντου” στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής έκαναν νωρίς το μεσημέρι μέλη του Ρουβίκωνα, στον απόηχο των όσων διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν μέχρι το γραφείο του δημάρχου, όπου πέταξαν χαρτάκια με συνθήματα για την υπεράσπιση των δημοσιών χώρων και αφού συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά αποχώρησαν.

Το OTAVOICE επικοινώνησε με τον Δήμαρχο της πόλης, ο οποίος περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη ενώ τόνισε για μια ακόμη φορά πως παραμένει αμετακίνητος στα όσα έχει πει και πανέτοιμος να καταστείλει κάθε παράνομη ενέργεια. Παράλληλα είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής από την πανδημία αλλά και από την εγκληματικότητα και το «εμπόριο ναρκωτικών πίσω από τα πάρτι» που είχα καταγγείλει τις προηγούμενες μέρες.

«Περίπου 30 άτομα μπήκαν στο δημαρχείο και κατευθύνθηκαν στο γραφείο μου πετώντας διάφορα χαρτάκια. Ένας τράβαγε βίντεο και ένας άλλος μου μιλούσε. Μου είπαν πως έφερα τα ΜΑΤ, πως ανακάλυψα ταραξίες και πως εξυπηρετώ συμφέροντα» περιέγραψε στο OTAVOICE ο Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος αφού άκουσε τα όσα του είπαν, ξεκαθάρισε πως δεν θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το συμφέρον των πολιτών της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα τους τόνισε: «Αν ήρθατε να με απειλήσετε, εγώ δεν φοβάμαι. Αυτή είναι η γνώμη σας και καλά κάνετε και τα πιστεύετε. Εγώ δεν φέρνω ΜΑΤ. Εγώ δεν θέλω τα ναρκωτικά στην πόλη. Ο κόσμος της Αγίας Παρασκευής είναι μαζί μας και μαζί προχωράμε!».

Μετά από μερικά λεπτά, τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν, η αστυνομία κατέγραψε το συμβάν και ο Δήμαρχος αποφάσισε να μην προχωρήσει σε μήνυση.

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice