OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Διονύσου: 102η Διάθεση Προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” στη Δροσιά, την Τετάρτη 17/6

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει τη συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” με τη διοργάνωση της 102ης κατά σειρά δράσης, που θα πραγματοποιηθεί την την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 στην πλατεία Ελ. Κορολή, επί της συμβολής των οδών Τραπεζούντος & Ρόδων, στη Δροσιά και ώρες 8.00 έως 14.00.

Οι δράσεις θα είναι ανοιχτές προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Οι ενδιαφερόμενοι σημειώστε τα παρακάτω:

1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν
αποδείξεις.
3. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Παρακάτω θα βρείτε την αναλυτική λίστα των προϊόντων που θα διατεθούν στη δράση, τις τιμές τους, καθώς και περιγραφικά στοιχεία των συνεργαζόμενων παραγωγών.

ΛΙΣΤΑ-ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 17-06-2020.docx

Υπογραμμίζεται ότι με ευθύνη των παραγωγών λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της Πανδημίας του Covid-19. Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Διονύσου καλεί τους πολίτες που θα προσέλθουν στη δράση να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Η ατομική ευθύνη του καθενός είναι πολύ σημαντική για να περιοριστεί η Πανδημία.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, τηλ. 2132139806.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice