OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Πρεμιέρα κάτω από τα αστέρια με ποιότητα και ασφάλεια

Ραντεβού στο θερινό  «CINE Πυλαία» για 8η χρονιά

Η Πυλαία στηρίζει με θέρμη τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο όπως αποδείχθηκε χθές βράδυ στην επίσημη πρώτη του δημοτικού CINE Πυλαία που άνοιξε τις πύλες του για τους σινεφίλ όχι μόνο του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Ο κινηματογράφος πλημμύρισε από τις αξέχαστες μελωδίες και τις μεγάλες επιτυχίες της θρυλικής Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, με την προβολή της ομώνυμης ταινίας σε σκηνοθεσία του Άγγελου Φραντζή και την αγαπημένη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ποιότητα στις προβολές του «CINE Πυλαία» είναι δεδομένη και διαχρονική, φέτος όμως προστίθενται και οι κανόνες ασφαλείας για την αποτροπή μετάδοσης του COVID 19.

Με απόλυτο σεβασμό στην δημόσια υγεία και πιστή τήρηση των υγειονομικών οδηγιών, οι αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων έχουν μεγαλώσει γεγονός που συνεπάγεται μικρότερο αριθμό θεατών.

Για τον λόγο αυτό φέτος οι θεατές διευκολύνονται και με τηλεφωνικές προκρατήσεις στο τηλέφωνο 2313302635, ενώ το επόμενο διάστημα ξεκινούν και οι ηλεκτρονικές κρατήσεις.

Οι θεατές τα πρεμιέρας, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Ι. Καϊτεζίδης,  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εξαιρετικές ερμηνείες και τους υψηλούς συμβολισμούς της ταινίας δεδομένης της ιδιαίτερης συγκυρίας που διανύουμε.

Όπως άλλωστε έλεγε και η ίδια η Παπαγιαννοπούλου κάθε φορά που η ζωή την δοκίμαζε: « Αγάντα Ευτυχία, κι αυτό θα περάσει!»

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice