OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Βριλησσίων: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση εκπροσώπων για την πυροφύλαξη του Δάσους Θεόκλητου

Στο πλαίσιο των περιορισμένων φετινών δράσεων της 6ης Εβδομάδας Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων, λόγω των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα 5 Ιουνίου 2020 – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση συνεργασίας ΜΟΝΟ των εκπροσώπων συναρμόδιων φορέων της Πολιτικής Προστασίας και συλλόγων της πόλης, που μετέχουν στο θερινό πρόγραμμα πυροφύλαξης της δασικής περιοχής.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για το περιβάλλον Αλέξης Μαυραγάνης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας. Εκ μέρους του ΣΠΑΠ, ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Σιώμος, εκ μέρους της Πυροσβεστικής οι κ.κ. Ζαφείρης και Λιάκος, διοικητής του 12 Π.Σ. και επικεφαλής του πυροσβεστικού κλιμακίου, αντίστοιχα, ενώ από την πλευρά των περιβαλλοντικών συλλόγων της πόλης, συμμετείχαν από τον φυσιολατρικό σύλλογο «Βριλλησσό» ο κ. Δ. Παπαδόπουλους και από το «4ο Σύστημα Προσκόπων» ο κ. Β. Καρακούσης.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν πραγματοποιηθεί οι τηλε-συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου (ΣΟΠΠ) και του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, ενώ είχε προηγηθεί σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Στις αναφερόμενες συνεδριάσεις παρουσιάστηκαν αναλυτικά ο απολογισμός της χειμερινής περιόδου και ο σχεδιασμός της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου και κατατέθηκαν απόψεις και παρατηρήσεις για τα θέματα της πολιτικής προστασίας.

 

Σχετικά Άρθρα

8,87 εκ. ευρώ για την ανέγερση του νέου 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά

otavoice

Ο Δ. Ευρώτα δεν διοικεί με κραυγές, αλλά με σχέδιο, στρατηγική και καθημερινή προσπάθεια

otavoice

Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων σε περιοχές του Δήμου Κασσάνδρας

otavoice

Σε εξέλιξη οι εργασίες στη γέφυρα Μαρούγκαινας του Δήμου Τρικκαίων

otavoice

Δήμος και ΔΕΥΑΛ δώρισαν όχημα για τις ανάγκες της ΟΠΚΕ Λάρισας

otavoice

Πράσινο Κίνημα: Αυτά που δεν απάντησε ο ΓΓ Αποβλήτων στην ΚΕΔΕ για την ανακύκλωση

otavoice