OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επικεφαλής παρατάξεων Πεντέλης: «Για ποια συμφέροντα και για ποιους τολμάτε να μιλάτε εσείς κυρία Κεχαγιά;»

Καζάνι που βράζει είναι η Πεντέλη λόγω της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του τομέα Καθαριότητας από την Δημοτική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι, την προηγούμενη εβδομάδα είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (δια ζώσης) για κατακύρωση των εν λόγω διαγωνισμών, αλλά μετά τις παρεμβάσεις – πιέσεις της αντιπολίτευσης και των εργαζομένων ματαιώθηκε δύο φορές.

Χθες το Δημαρχείο Πεντέλης βρίσκονταν υπό κατάληψη, μετά την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου και το «παρών» έδωσαν πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων.

Σήμερα, οι επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά Μαζί» Λευτέρης Κοντουλάκος, της παράταξης «Δημοτική Συμμαχία» Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, της παράταξης «Πεντελήθεν» Γιώργος Κατσικογιάννης και της παράταξης «Νέοι άνθρωποι Νέα Αρχή» Αντώνης Φειδοπιάστης τοποθετήθηκαν δημόσια με επιστολή τους και με σκληρό ύφος τόνισαν χαρακτηριστικά σε Κεχαγιά-Παλαιοδήμου πως: «δε νομιμοποιείστε στην εκχώρηση των υπηρεσιών του Δήμου σε εργολάβους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Δε νομιμοποιείστε κύρια Κεχαγιά και κύριε Παλαιοδήμο στην εκχώρηση των υπηρεσιών του Δήμου σε εργολάβους

Για ποια συμφέροντα και για ποιους τολμάτε να μιλάτε εσείς κυρία Κεχαγιά?

Χτες τα μέλη της συνδιοίκησης σε μια παράνομη χωρίς γραμματειακή υπαλληλική παρουσία και εκτός δημοτικού Μεγάρου, λάθρα σα τους κυνηγημένους και επικηρυγμένους, ολοκλήρωσαν το οικονομικό «έγκλημα» τους για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, με τα χρήματα των δημοτών φυσικά.

Κυρία Κεχαγιά και κύριε Παλαιοδήμο, δημόσιοι λειτουργοί και οι δύο, δε νομιμοποιείστε να εκχωρείτε τις αρμοδιότητες της καθαριότητας σε εργολάβους.

Σας δεσμεύει πρόσφατη απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι το ανώτατο όργανο. Ακόμη περισσότερο δε νομιμοποιείστε να δεσμεύετε τον Δήμο για 3,5 έτη. 

Ας προσέξει ιδιαίτερα η κυρία Δήμαρχος. Την καλούμε για άλλη μια φορά ακόμη, έστω και τη υστάτη ώρα, να «έλθει εις εαυτόν» και να μην υπογράψει τις συμβάσεις.

Γιατί μια τέτοια ενέργεια μπορεί να έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα και οι λογαριασμοί αντί να έρθουν στην Καλαμβόκη 2Α στα Μελίσσια μπορεί να πάνε σε άλλες διευθύνσεις. Ας προβληματιστεί δε και από την παραίτηση της Αντιδημάρχου κυρίας Μητροπούλου. Μήπως ήξερε ή έβλεπε κάτι και άνοιξε τη πόρτα της εξόδου από την Αντιδημαρχiα Οικονομικών και από την Οικονομική Επιτροπή?

Τέλος απαιτεί περίσσεια θράσους να τολμάτε να μιλάτε εσείς, ο δημόσιος λειτουργός κυρία Κεχαγιά, ότι κάποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα επειδή αντίκεινται στην ιδιωτικοποίηση του Δήμου. 

Σας προκαλούμε να τους κατονομάστε διαφορετικά είστε κοινός συκοφάντης! Μήπως εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια?

 

Οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων

 

Δημοτική Συμμαχία

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

Νέοι άνθρωποι Νέα Αρχή

Φειδοπιάστης Αντώνιος

Μπροστά Μαζί

Κοντουλάκος Ελευθέριος

Πεντελήθεν

Κατσικογιάννης Γεώργιος

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice