OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμος Βισαλτίας προσέφερε 11,144 δωρεάν γεύματα

Δωρεάν γεύματα από τον Δήμο Βισαλτίας μέσω προγράμματος σίτισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε η διανομή έτοιμου φαγητού που είχε αναλάβει ο Δήμος Βισαλτίας για τους δικαιούχους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και πολίτες που έχουν ανάγκη, μέσω του προγράμματος Σίτισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η δράση πραγματοποιήθηκε για 14 ημέρες και διανεμήθηκαν συνολικά 11.144 μερίδες έτοιμου φαγητού.

Το συντονισμό όλης της δράσης είχε ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίος κ. Αργύρης Χατζημάρκος, ενώ την οργάνωση και διανομή είχαν αναλάβει οι εργαζόμενοι του Νομικού Προσώπου του Δήμου Βισαλτίας (ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α.) και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», πάντα σε συνεργασία με τους κατά τόπους προέδρους των Κοινοτήτων.

Όλοι οι δικαιούχοι παραλάμβαναν δύο μαγειρεμένα γεύματα καθημερινά (μεσημεριανό και βραδινό), σε θερμοκρασία ψυγείου τα οποία μεταφέρονταν μέσα σε ειδικά θερμό-κιβώτια.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο προσπαθήσαμε να μην μείνει κανένας μόνος και αβοήθητος. Προτεραιότητα μας ήταν η στήριξη των συνδημοτών μας που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη. Με διακριτικότητα και σεβασμό δημιουργήσαμε μία ομάδα ανθρώπων για τις ευάλωτες ομάδες συνδημοτών μας. Η συγκεκριμένη διανομή έτοιμων γευμάτων έγινε μέσω του προγράμματος Σίτισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου μας καθώς και τους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Νομικού Προσώπου που δούλεψαν ακόμη και χωρίς ωράριο, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η υλοποίηση του προγράμματος σίτισης», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Βισαλτίας Αργύρης Χατζημάκος.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη – Καννή: Ενίσχυση της ΟΠΚΕ με επιχειρησιακό κέντρο τον Πύργο και το Κατάκολο

otavoice

Εντάχθηκαν δύο έργα αποκατάστασης ζημιών στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

otavoice

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη – Αλεξόπουλου: Μόνιμη ΟΠΚΕ και δύο ομάδες ΔΙΑΣ στη Δυτική Αχαΐα

otavoice

Νέο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στα Άνω Λιόσια!

otavoice

Δ.Π. Φαλήρου: Αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη από την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

otavoice

Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα»

otavoice