OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Αιτήσεις για απαλλαγή από τέλη καθαριότητας για επιχειρήσεις που διέκοψαν την λειτουργία τους

Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και τον έλεγχο νομιμότητάς της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, τίθεται στην διάθεση των πολιτών ηλεκτρονική εφαρμογή, μέσω της οποίας θα υποβληθούν οι αιτήσεις για απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας για τις επιχειρήσεις που διέκοψαν την λειτουργία τους.

Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού  μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά σχετική φόρμα με τα στοιχεία τους, τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και τον ΚΑΔ κύριας δραστηριότητας. Προς επικύρωση των προηγουμένων θα πρέπει να επισυνάπτεται υποχρεωτικά αντίγραφο της προσωποποιημένης πληροφόρησης από το taxisnet

Η διεκπεραίωση των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά από το τμήμα Δημοτικών Προσόδων του Δήμου μας, το οποίο θα αναλάβει τον έλεγχο των αιτήσεων και τηναποστολή των σχετικών στοιχείων στον ΔΕΔΗΕ. Οι αιτούντες θα ενημερώνονται μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσαν για την  πορεία του αιτήματός τους, καθώς και για την έγκρισή του από την δημοτική υπηρεσία. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική αίτησή τους έως 21/08/2020, προκειμένου να τύχουν των σχετικών απαλλαγών το επόμενο διάστημα στο παρακάτω link:

Home Page

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice