OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Π.Ε. Σερρών: Αναβαθμίζεται το ιστορικό οχυρό του Ρούπελ – Υπεγράφησαν συμβάσεις ένταξης στο Leader

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα υπεγράφησαν την Πέμπτη (2/7) από τον Πρόεδρο του Τοπικού Προγράμματος LEADER-Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ.Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τέσσερις  (4) ακόμα, Συμβάσεις Έργων Δημόσιου Χαρακτήρα. 

Η πρώτη σύμβαση με τίτλο «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΡΟΥΠΕΛ», συνολικού προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 250.000,46 € υπεγράφη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο των Σερρών παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από το 3ο Σώμα Στρατού, όπου παρευρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΣΕΡ κ. Δημήτρης Καριπίδης.

Στη συνέχεια τους λοιπούς δικαιούχους υποδέχτηκαν στα γραφεία της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ  Α.Ε ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Καριπίδης Δημήτριος. 

Οι υπόλοιπες συμβάσεις που  υπεγράφησαν είναι οι εξής:

  1. Με τον ΔήμοΒισαλτίας,νόμιμα εκπροσωπούμενο, από τον Δήμαρχο Βισαλτίας, κοΑθανάσιο Μασλαρινό, για την πράξη, ««ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ Τ.Κ. ΑΝΘΗΣ – ΣΗΣΑΜΙΑΣ – ΑΜΠΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ»,συνολικού προϋπολογισμού  (Δημόσια Δαπάνη) 128.861,45 €.
  2. Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΟΥΕΟΡΑ», νόμιμα εκπροσωπούμενο από την καΑικατερίνη Εμμανουηλίδου, για την Πράξη με τίτλο  «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού (Δημόσια Δαπάνη) 17.749,00 €.
  3. Με το φορέα  «Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας», νόμιμα εκπροσωπούμενο από την κα Μαρία Λίγκα,για την πράξη  «ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ»,συνολικού προϋπολογισμού  (Δημόσια υπογραφή της σύμβασης για την πράξης Δαπάνη) 34.307,99€.

 

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice