OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συμμετοχή του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η στη διημερίδα «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Προγραμμάτων και Υποδομών μετά την περίοδο της Πανδημίας»

Ο Δήμος Ασπροπύργου μέσω του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.) συμμετείχε στη  διημερίδα, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), την Πέμπτη, 2 Ιουλίου και την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με τίτλο: «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Προγραμμάτων & Υποδομών Μετά την Περίοδο της Πανδημίας».

Κεντρικοί ομιλητές της διημερίδας ήταν  ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο κ. Γεώργιος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Εσωτερικών, ο κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Κοσμήτορας- Διευθυντής Εργαστηρίου «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Ποιότητας Ζωής» Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πολλοί άλλοι αξιόλογοι ομιλητές του αθλητικού, και όχι μόνο, χώρου. Από πλευράς του Δήμου Ασπροπύργου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας,  κ. Ιωάννης Κατσαρός και η Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων κ. Αλεξάνδρα Τσίγκου.

Σκοπός της διημερίδας ήταν η ενημέρωση και επιμόρφωση των στελεχών στους κομβικούς άξονες της εθνικής στρατηγικής για τον αθλητισμό, στο διεθνές και ευρωπαϊκό περιβάλλον, στην παρουσίαση των  νέων κανόνων λειτουργίας, καθώς και στη διερεύνηση νέων μεθόδων διεξαγωγής αθλητικών οργανώσεων, με βάση τους κανόνες και τα δεδομένα που προκύπτουν μετά την πανδημία.

Ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, αναφερόμενος στη συμμετοχή του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. δήλωσε: «Ήταν χαρά μας να ενημερωθούμε από τον ανώτατο φορέα για τα νέα πρωτόκολλα ασφαλείας αλλά και για τον μελλοντικό υγειονομικό σχεδιασμό που θα καθορίσει την ροή των δράσεων του Οργανισμού μας. Μόνο μέσω πλήρους σύμπλευσης με τις κεντρικές οδηγίες θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στο βάθρο των πρώτων ασφαλών προορισμών, των χωρών-υπόδειγμα που αντιμετώπισαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την πανδημία».

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice