OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Σε συναγερμό ο Δήμος Μουζακίου για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τον «Ιανό»

Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία που έχουν ως αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, δύο νεκρούς, αιφνιδίασαν τους επιστήμονες οι οποίοι παρακολουθούσαν την πορεία της κακοκαιρίας «Ιανός», ο οποίος σφυροκοπούσε με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους το νότιο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Ο Δήμος Μουζακίου επλήγη σοβαρά από την κακοκαιρία και οι τοπικές Αρχές προσπαθούν να συντονίσουν τις ενέργειές τους και να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος της πόλης, Φάνης Στάθης ενημέρωσε πως όσοι πολίτες επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα και  αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγης, να απευθυνθούν στον κατά τόπο αρμόδιο πρόεδρο τους.

Παράλληλα επεσήμανε πως υπάρχουν ήδη διαθέσιμοι χώροι στη Μαθητική Εστία Μουζακίου και στο Mouzaki Palace. Επίσης, κατόπιν επικοινωνίας του με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου αποφασίστηκε πως αν παρουσιαστεί επείγουσα ανάγκη θα διαθέσουν κλίνες στα ξενοδοχεία των Τρικάλων.

Όσο για το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, τμήμα του οποίου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, οι υπηρεσίες του μεταφέρθηκαν στη Μαθητική Εστία Μουζακίου.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Καβάλας: Προχωρούν οι εργασίες εκσυγχρονισμού του Βιολογικού Σταθμού του Δάτου

otavoice

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων – Οι αποφάσεις

otavoice

Στο δημαρχείο Γλυφάδας, συναντήθηκαν Ν. Χαρδαλιάς – Γ. Παπανικολάου

otavoice

«Youth Festival»: Γιορτή νεολαίας 7 και 8 Σεπτεμβρίου, στο Δ. Ωραιοκάστρου

otavoice

Δήμος Αίγινας: Πρόγραμμα 15ου Aegina Fistiki Fest

otavoice

Σημαντικές παρεμβάσεις από την παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» στο Δημοτικό Συμβούλιο

otavoice