OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Ζωγράφου

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, η πρώτη ημέρα της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου στην πλατεία Αλεξανδρή.  Από νωρίς το πρωί, δεκάδες συμπολίτες μας έδωσαν το “παρών” στη μεγαλύτερη πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, προσφέροντας αίμα για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα συνεχιστεί και αύριο, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, από τις 9:00 έως τις 13:00 στην Πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια).

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά οι κανόνες ασφαλείας και όλα τα προβλεπόμενα για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων. Υπενθυμίζεται ότι, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Στη διαδικασία αιμοδοσίας παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Μετικαρίδης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος και ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice