OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Νέος Κύκλος Δράσεων Πρόληψης και Ενημέρωσης σε θέματα κορονοϊού στα Σχολεία του Ασπρόπυργου

 Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφίας Μαυρίδη ξεκίνησαν την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 ενημερωτικές δράσεις Αγωγής Υγείας με θέμα “Πρόληψη και ενημέρωση σε θέματα Covid-19”  στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Οι πρώτες ενημερωτικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου με μεγάλη επιτυχία από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής ενώ υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους μαθητές. Η Αντιδήμαρχος απευθυνόμενη στα παιδιά, τόνισε την ανάγκη ανάληψης ατομικής ευθύνης για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής πανδημίας και διένειμε αντισηπτικά σε όλους τους μαθητές.

Η εν λόγω δράση θα υλοποιηθεί διαδοχικά σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας και οι μαθητές θα ενημερωθούν για την ορθή χρήση της μάσκας. Στόχος μας είναι η διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας και των καλύτερων δυνατών συνθηκών στον τομέα της εκπαίδευσης.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο και την υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, κ. Γεωργία Κορακίδη για την αμέριστη συμβολή τους στην υλοποίηση των συγκεκριμένων δράσεων.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice