OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πρώτος θάνατος από κορoνοϊό στο νομό Φθιώτιδας – Τι δήλωσε η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας

Με ανάρτηση της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, ανακοίνωσε τον θάνατο της Προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Παλαιοχωριτών.

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα καθώς όπως έγινε γνωστό, μία γυναίκα από τη Φθιώτιδα κατέληξε νικημένη από τον φονικό ιό. Όπως αναφέρει το Lamianow.gr, πρόκειται για τον πρώτο θάνατος από κορονοϊό στη Φθιώτιδα.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή.

“Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τη Νίτσα μας, την Πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Παλαιοχωριτών. Επρόκειτο για έναν υπέροχο άνθρωπο, δοτικό, χαμογελαστό, πάντα πρόσχαρο και πρόθυμο να προσφέρει στον τόπο και στους συνανθρώπους της. Η ανιδιοτελής αγάπη της για το Παλαιοχώρι χαρακτήρισε τη συνολική κοινωνική της δράση, ενώ η ευγένεια και η αξιοπρέπεια συνόδευαν το κάθε της βήμα. Η Νίτσα μας “έφυγε” από τον Covid-19. Πάλεψε με τον ιό της πανδημίας αλλά νικήθηκε, γεγονός που μαρτυρά ότι η ασθένεια είναι εδώ και συνεχώς εξαπλώνεται, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς των αρνητών της. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Καλό Παράδεισο αγαπημένη μας Νίτσα!” έγραψε στη σελίδα της στο facebook.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice