OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας με τη βουλευτή Τάνια Ελευθεριάδου

Με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου και αντιπροσωπεία στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συναντήθηκε την Τρίτη στο δημαρχιακό μέγαρο, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στον αποκλεισμό της Καβάλας και της Δράμας από την Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν από όλους τους θεσμικούς φορείς και των δυο περιφερειακών ενοτήτων, προκειμένου να αναστραφεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Η κ. Ελευθεριάδου, επικαλούμενη τόσο τις πληροφορίες που έχει από τους συναδέλφους της, όσο και το περιεχόμενο των τοποθετήσεων της Προέδρου της Επιτροπής, Ντόρας Μπακογιάννη, ισχυρίστηκε ότι πέρα όλων των άλλων ελλοχεύει ο κίνδυνος πιθανής θέσπισης ειδικών αναπτυξιακών κριτηρίων για τις περιφερειακές ενότητες της Θράκης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερο μαρασμό την περιοχή μας.

Ο κ. Θόδωρος Μουριάδης, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εν λόγω Επιτροπή, ενώ παρέδωσε ένα υπόμνημα στην κ. Ελευθεριάδου με τις θέσεις του Δήμου Καβάλας για την ανασυγκρότηση ολόκληρης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μέσω της προώθησης κοινών δράσεων για την αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και την κατασκευή των απαραίτητων έργων υποδομής.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice